Új hozzászólás Aktív témák

  • cousin333

    addikt

    válasz Flashback #35278 üzenetére

    A melegedés furcsa, mert a váz nem kisebb, mint a többi, és jobb videót sem tud, mint a amazok. Mondjuk az is igaz, hogy egyik géphez se fagy oda a kezed videózás közben... (hacsak nem -10°C-ban csinálod)

    Szokott néha lenni cashback, évente néhány, bár régebben nagyobb akcióik voltak. Esetleg érdemes lehet meggondolnod használt cuccok vásárlását. Olcsóbban kijössz és kevesebbet buksz, ha nem válik be. Ami nekem lejött az évek során, hogy az objektív többet számít, a vázak gyorsabban avulnak, árban és tudásban egyaránt.

    A választáshoz igazából azt kell letisztáznod, hogy mennyit szánsz rá jó szívvel (az az összeg, amibe be akarsz férni, de még rá tudsz tenni valamennyit, ha egy jó ajánlat adódik), mert amint írtad, mindig van feljebb. A másik, hogy pontosan mire akarod használni, hogyan állsz például a fixekhez, esetleg a manuál fókuszhoz... stb. Mennyire számít a méret, súly (és mihez képest: ami egyiknek már kicsi, az a másik szerint lehet egy "nehéz dög"), mennyire vagy "igényes" (kis ügyes kitobi is jó, mondjuk a 15-45, XC 16-50, vagy f/1,4 alatt "nincs élet").

    [ Szerkesztve ]

    "We spared no expense"

Új hozzászólás Aktív témák