-
IT café
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
krizmo_
Topikgazda
válasz #76500480 #3186 üzenetére
"Útifűmaghéjjal valaki próbálkozott kenyérsütésnél?"
Kenyérsütésnél is használtam már, eléggé elszívja a vizet, de elég jó tartása lesz tőle a kenyérnek. De elvileg nagyon jó hatással van a szervezetre, főleg az emésztésre.
Próbáltam vele már sűrűsíteni is, mert arra is alkalmas, de úgy nem igazán vált be.
Olyan lesz tőle a főzelék, mint a takony és lecsúszik a kanálról, úgy kell harcolni vele, hogy megtudd enni. Lekvárba is tettem már próbaképp, úgy nem volt rossz.Én a sima fehér liszt helyettesítésére szoktam használni a fehér tönkölybúzalisztet, teljesen jól kiváltja. A teljes kiőrlésűt inkább kenyerekbe szoktam használni.
-
kmarci25
veterán
válasz #76500480 #3186 üzenetére
Tönköllyel area kell vigyázni, hogy nem igazán tartja a formáját, nehéz feszesre formázni. Ezért inkább formában szokták sütni, vagy kevesebb vízzel. 60% víz fölött már nem áll meg a lábán (értsd ellapul), ilyenkor menjen inkább formába.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen
Cég: Alpha Laptopszerviz Kft.
Város: Pécs