-
IT café
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
válasz mtm800 #60524 üzenetére
Melyikről?
Cicaslany: szerintem a P9 képei jobbaknak tűnnek, de biztosat csak akkor lehet mondani, ha itt is lesznek képek.
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Aryon87
félisten
válasz mtm800 #61308 üzenetére
Ezt a képet nem tudnád feltenni a kephost.com-ra?
Kíváncsi lennék teljes felbontásban, de még így is azt látom, hogy nálad az élesség rendben van.
Az enyéimre:
Állam keresem, az én telómnál hol van a csávó ingjének csíkozása? Másik Mate9-nél meg ott van...A P10 meg valóban vicc...
Volt még P9 is, de valamelyik értelmiség zárolta a galériát, így azt a képet nem tudtam átküldeni magamnak..
Igaz az NFC-t is használhattam volnaXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz mtm800 #61485 üzenetére
Teljes méretben is be tudnád tenni ha megkérlek? Bár így is jól látni, hogy a háttérben élesebben látszik a zöld növényzet, és nem egy elmsott paca az egész.
#61479 hszemben láthatod, milyet csinál az enyém..
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
ToniSoprano
addikt
válasz mtm800 #61485 üzenetére
Hát szerintem ez kb egy szint az ayron-ével: [link], annak ellenére hogy közeli kép a jobb oldalon itt is a növényzet kiég mosott, de csak ha belenagyítgatunk, egyébként kamerában felső kategória alja szerintem. Nekem összhatását tekintve tetszenek a képek, belenagyítgatva kijön az, hogy nem egy 5X, S8, de nekem tetszik a Mate 9 kamerája HDR-el.
(#61479) Aryon87: a Hdr-es képeid szerintem sokkal jobbak, csak ott tényleg stabilan kell tartani 1-2 mp-ig mikor fotózol, mert 3 képet csinál egymás után. Szerintem pl. ezzel a képpeddek sincs semmi baj, inkább belemagyarázod: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz mtm800 #62222 üzenetére
Jó kép így, de ezt képhostról kellene linkelni direktben
Gerner: az tegnapelött nekem is megvolt 10 óra akkuidővel, amit keveslek FHD felbontáson. Elődök ezt tudták átlag 18+ órás üzemidővel.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
-
Aryon87
félisten
válasz mtm800 #68017 üzenetére
+Gerner:
Pont ezt ecseteltem múltkor, hogy a G6-nál sem éles ez a Google camera program.
U11 esetében nem látok különbséget más telóval ellentétben, leszámítva ezt a mosódást.
Én maradok a gyári kameránál, ahogy az elődök esetében isXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
G-Guts
aktív tag
válasz mtm800 #68238 üzenetére
Én viszont arra lettem volna kíváncsi, hogy ha a Nokia 808 PureView szenzorára (fentebbi 3 papír felülete összeadva, majd megszorozva 2x ) 12 megapixeles felbontást raknak, akkor milyenek lettek volna a képek. Igaz a zoom felejtős lett volna, de elvileg kimagaslóan jó színhűség és dinamikatartomány lett volna.
-
G-Guts
aktív tag
válasz mtm800 #68243 üzenetére
Így már értem miért volt az egész olyan kékes árnyalatú. Azt gondoltam, hogy a telefon nem jól lőtte be a fehéregyensúlyt de ezek szerint nem.
(#68244)-re. A felső kép, az a kép, amelyen le lehet tesztelni, hogy milyen is egy telefon kamerája. Van jó fény, ami nem szemből süt, tesztelhető a dinamikatartomány és a részletesség is. A lakások közötti (erkélyek alatt elnyúló) fehér sávot úgy látom nem tudta a kamera megfelelően lekezelni, mert kissé kiégett. Főleg a szélén, ahol az alatta lévő narancssárga részt is kiégette a rásütő nap. Ezért is lenne jó ugyanezt ugyanilyen fényviszonyoknál másik telefonnal is lefényképezni, hogy azok mit alkotnának ilyen téren. Nem biztos, hogy sokkal jobbak lennének.
-
Francia91
veterán
válasz mtm800 #71093 üzenetére
Arról nem volt szó, hogy mikori kiadású mobil képeivel hasonlítanám össze
De mivel volt 1020-asom (és decemberben megint lesz), valamint 1 éve Lumia 950-es használok, tudom mit produkál jpg-ben és RAW-ban is. A Fuji S9600-asomat odaverik képminőségben... Többek között azért veszek 1020-ast megint, hogy ne a Fujit és cuccait kelljen hurcolni motorostúrákon, mert elfoglalja a hátsó doboz felét"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- DIGI kábel TV
- Redmi 14C - C-kategória
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Wise (ex-TransferWise)
- 💣 BLACK FRIDAY a lapcsaládon: ma akár 20%-ot is jóváírunk a vásárlásaidból! 💰
- Vírusirtó topic
- Motoros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Xiaomi13T eladó!
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- IPhone 14 Pro Max 256GB gyári független 2025.11.18. Vodafone szavatosság
- Honor 90 512GB 19GB RAM kártyafüggetlen + dual simes, számlás, garanciális, dobozos, fóliás!
- DooGee S110 12/256GB újszerű 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest