-
IT café
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludsimon
veterán
-
feka007
veterán
válasz mindthecrap #4991 üzenetére
Hát nemtom. Szerintem azért jobb képeket is tud ez
-
ludsimon
veterán
-
Misály
addikt
válasz mindthecrap #8900 üzenetére
"persze ha szigorúan a pixelvadászatnál maradunk, meg méricskéljük, hogy a CA hány mikron széles, akkor még sokáig le lehet írni a telefonokat, de butaság lenne."
Javits ki ha tevedek, de pl az N8-nak nagyobb a keperzekeloje mint egy belepo kompaktnak.
-
rizso
addikt
válasz mindthecrap #8903 üzenetére
Persze, sok esetben a mai telefonok kamerája bizonyos helyzetekben van olyan jó (ha nem jobb), mint a kompakt gépek többsége. Itt egy példa (ami sajnos nem teljesen jó, mert nem egy időben, egy helyen, ugyanarról készült), de látszik, hogy sok esetben igenis jól teljesít egy mobil is. Igaz, hogy a wave igényli a szép időt a jobb képekhez, viszont egy mezei C905 sötétben/rossz fényviszonyok mellett is nagyon jól teljesít!
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Brutális eb
addikt
válasz mindthecrap #8895 üzenetére
Volt secretem ha jók voltak a fényviszonyok nagyon jó képeket készített.
Ellenben lilásodása borzasztó volt.
[link]Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
B1T3
addikt
válasz mindthecrap #22575 üzenetére
Nem is olyan rossz. Kár, hogy csak az első képed van fent teljes felbontásban, a többi csúnyán tömörítve is lett az átméretezéskor.
-
MR007RM
addikt
válasz mindthecrap #22591 üzenetére
Az első egész jó. A 2. több fényt igényelt volna ennyi. Úgy néz ki csak jó lesz az a EOS.
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
válasz mindthecrap #22575 üzenetére
Nekem jobb helyről van
Megjegyzés a korábbiakhoz is: Ha én azzal töltöttem volna az időmet, hogy ND filtert meg mindent állítgatok biztosan a fejemet veszik.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
woodbear
addikt
válasz mindthecrap #22757 üzenetére
A 2. kép szerintem teljesen elfogadható minőség egy ilyen árú készüléktől, sőt....
Oldalam: www.swsfoto.de
-
B1T3
addikt
válasz mindthecrap #23107 üzenetére
Rendben vannak ezek, ha figyelembe vesszük, melyik kategóriában versenyzik. Na meg az 1/4"-es szenzortól nem szabad csodát várni. Az 520 hozza az elvárható szintet a maga lumiás, mosós módján. A részleteknek nem bajnoka, de pl. a dinamikatartomány teljesen jónak tűnik.
-
Azie
őstag
válasz mindthecrap #23625 üzenetére
Igen, ezen agyalok egy ideje, hogy 920-szal lehet érdemesebb lőni 3 mp videókat, mert az kevésbé mos, mint siránkozni a képek miatt.
[ Szerkesztve ]
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
oszi666
őstag
válasz mindthecrap #45351 üzenetére
milyen appot használsz?
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
akooos
veterán
válasz mindthecrap #45378 üzenetére
A 6 képből nekem csak a 3. tetszik, a kézi alkonyat mód. A többi nagyon fura
Ez melyik szenzoros? Sony vagy Samsung? -
Arcképgyáros
válasz mindthecrap #59484 üzenetére
Ezek jó képek, nagyon tetszenek
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Arcképgyáros
válasz mindthecrap #59541 üzenetére
Jó képek lettek
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
trebrona
nagyúr
válasz mindthecrap #59549 üzenetére
Elég régóta lehet már instagramon 16:9-ben feltölteni.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
*RLaci*
addikt
válasz mindthecrap #59570 üzenetére
Persze.Szerdán biztos megyünk valamerre,akkor lövök párat Open Camerával és feldobom.
(#59571) vodrosjozsi
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
-
Drakmusz
addikt
válasz mindthecrap #59796 üzenetére
Igen,a fehéregyensúly tényleg elcsúszott.És még ezzel együtt is jók a képek.A Nexus előtt egy ideig volt Mi4i-m,azt hiszem ugyanaz a kamera.Teljesen korrekt teljesítményt nyújt.
https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
Aryon87
félisten
válasz mindthecrap #59800 üzenetére
Akkoriban a fotozas meg annyibol allt nalam, hogy meglat aztan katt.. aha, katt lett volna ha az SP a 10bol 9x nem cseszte volna el a fokuszt. Hejj, mennyit szenvedtem azzal...
Ha talalsz kepeket, feltolthetned azokatXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
*RLaci*
addikt
Köszi.Igen,Homoktövis utca.Szerintem ne legyél elégedetlen.Egy negyven rugós telótól ez pazar teljesítmény.
(#59799) w333 Bitang a Macsek.
(#59798) Aryon87 Jó képek,csak nem szabad bele nagyítani.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Nekem tetszenek
w333: szépen elkaptad a macsekot
-
Aryon87
félisten
válasz mindthecrap #60044 üzenetére
Koszi. Sima Mi5 van. Most gondolkodom a levaltasan, nem azert mert problemam lenne vele, csak a valtozatossag miatt. Egy LG V10-ben gondolkodom, most lett hasznaltan olyan aron, amiben meg tudnam venni a Mi5 ertekeben. Egy a bajom: egy vadiujat akarok cserelni egy 2 eves modellre, bar ha a garanciat nezem, tokmindegy, a Xiaomi meg macerasabb is.. de ugyis keszulok majd a Mi6-ra, remelhetoleg barati aron be tudom szerezni ossztol arrafele.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
natë
nagyúr
válasz mindthecrap #60129 üzenetére
-
*RLaci*
addikt
válasz mindthecrap #60284 üzenetére
Grat hozzá.Jöhetnek a f@sza képek. A kép jó, tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz mindthecrap #60284 üzenetére
Jo valasztas az is!
P9 vagy a plus valtozat?[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz mindthecrap #60287 üzenetére
Off
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz mindthecrap #60333 üzenetére
Új telefon?
-
natë
nagyúr
válasz mindthecrap #60394 üzenetére
Nájsz! Hálás téma a grefiti
-
taptaq
aktív tag
válasz mindthecrap #60408 üzenetére
Az állványról majd tegyél már fel légyszíves képeket.
Kösz előre is.Samsung A54, CASIO 1500WH
-
Ricardo
titán
válasz mindthecrap #60429 üzenetére
Nem rosszak. Tetszenek a színek.
-
taptaq
aktív tag
-
Aryon87
félisten
válasz mindthecrap #60747 üzenetére
Siman osszefuthatnak egy P9 vs Mate 9 fotopartira. 10 percnyire vagy tolem
Szerk: most latom, kocsival voltal
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz mindthecrap #60751 üzenetére
Akkor a kornyeken laksz gondolom
-
Aryon87
félisten
válasz mindthecrap #60754 üzenetére
Sejtem merrefeleXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
dlaj
őstag
válasz mindthecrap #60802 üzenetére
Gondolom a második képeket készítetted a Samsunggal?
Ha igen, akkor nem csodálkozom, hogy belenagyítás után jól kivehető a különbség. A fényképezőgép részletgazdagabb képet készít. Az első képpárnál a füvön néztem, a másodikon a fákon.
Illetve a Mate 9 kicsit túltolja a színeket. Ezt is a zöldön vettem észre. -
MrPetya19
addikt
válasz mindthecrap #60751 üzenetére
Esetleg lehet csatlakozni öregebb telefonokkal?
(Nokia N8, Nexus 5, oneplus 1),,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
Ricardo
titán
válasz mindthecrap #61399 üzenetére
Ezek szépre sikeredtek.
Aryon87: A hangulata jó. Éles része nem nagyon van.
[ Szerkesztve ]
-
danee992
tag
válasz mindthecrap #61399 üzenetére
szép képek és a hely is szép
Ez merre van? Ide elvinném a baratnőmet túrázniui.: flickr accountot linkelsz?
[ Szerkesztve ]
Értékelést ne felejtsük már el. Köszönöm!
-
Drakmusz
addikt
-
Aryon87
félisten
válasz mindthecrap #61420 üzenetére
Azt elfelejtettem irni, hogy HDR modban keszultek
-
Arcképgyáros
válasz mindthecrap #61427 üzenetére
Hát igen, a szoftveren sok múlik.
-
Drakmusz
addikt
válasz mindthecrap #62096 üzenetére
Ütős sorozat!Gratulálok!
https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
Ricardo
titán
válasz mindthecrap #63073 üzenetére
Szép környék.
-
MrPetya19
addikt
válasz mindthecrap #63073 üzenetére
Ezek hol készültek?
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
MrPetya19
addikt
válasz mindthecrap #63195 üzenetére
Köszi
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
natë
nagyúr
válasz mindthecrap #63917 üzenetére
Ez így van, pláne ha több nap telik el a fotó készítése és a kidolgozás között.
Viszont : biztos, hogy az a valóság, amit az automatika hoz össze? Hajlamosak vagyunk erre beállni, holott néha meglepő, hogy mennyire mást látunk, mint a mobilunk sw-e.
Ahol alulexponáltnak érzed a fotóimat, ott annyira tűzött a nap, hogy az automatika kiégette az egészet, minden világít. -
natë
nagyúr
válasz mindthecrap #63921 üzenetére
Értelmezd újra amit írtam
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Xiaomi13T eladó!
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- IPhone 14 Pro Max 256GB gyári független 2025.11.18. Vodafone szavatosság
- Honor 90 512GB 19GB RAM kártyafüggetlen + dual simes, számlás, garanciális, dobozos, fóliás!
- DooGee S110 12/256GB újszerű 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest