-
IT café
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
klz80
tag
válasz Valaki87 #44624 üzenetére
Kb 1 órája 950-em van. De van egy 1020-am is, sőt 2 is volt. Elég sokat olvastam én is a fórumot, ha jól emlékszem az is le lett irva, hogy a fórum azért "hemzseg" a hibás telefonoktól, mert csak az ír be akinek baja van. Akinek nem az mit irjon? Nem védem én a 1020-at, pont lesz.rom kinek mi a véleménye róla, nekem tökéletesen működött mindene, még a kamerája is, ha jól emlékszem ezt még BigBlackDog kolléga is megerősítette egy hozzászólásban pár hónapja, hogy az én képeimen nincsenek homályos részek sehol. Csak azt nem szeretem, ha valaki pusztán egy fórum alapján dönt, és nem használta a telefont. Lásd LG4 nagyságára is reagáltak, hogy fogtad-e már egyáltalán vagy csak a számok alapján mondod. Védhetném az S6-ot is, arról is azt írtad, hogy kamerán kívül sok hiba van vele, de olyat még nem használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Filmvilág
- Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- Adobe Photoshop
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Macska topik
- HarmonyOS Next rendszerrel érkezett a Huawei Mate X6
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Xiaomi13T eladó!
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- IPhone 14 Pro Max 256GB gyári független 2025.11.18. Vodafone szavatosság
- Honor 90 512GB 19GB RAM kártyafüggetlen + dual simes, számlás, garanciális, dobozos, fóliás!
- DooGee S110 12/256GB újszerű 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest