Aktív témák

  • #70869248

    törölt tag

    válasz Ijk #28690 üzenetére

    Én megmondom kereken egy ilyen éjszakai pályát akarok :D Tök jól néz ki..szépek az autók és baromi látványos az egész...nekem tök bejön, még akkor ish aezen a pályán marad minden. Nem szabad leírni ezt a pályát ilyen hamar, van ezen lehetőség az előzésre..de új pálya még. De ha nincs is több, nálam akkor is beférne a naptárba még Monaco mellé...igen ezen a két pályán nem igazán láthatunk előzéseket, de különlegesség mindkettő, és eső vagy SC alkalmával minden borulhat. Spa is maradjon meg a Török pálya is, Monza, Barcelona szintén..viszont kell egy jó Angol is, a fő gond az hogy oké itt levonatoznak, de más pályán is levonatoznak ha van bukótér ha nincs.
    Ahogy jó pályák kellenek, olyan ritmusal amire vagy ráérez a versenyző vagy nem, illetve ha kiesik belöle akkor a másiknak legyen esélye odaérni,...esetleg mesterségesen törni a pálya ritmusá hibalehetőséget generálva. Na és persze ezek mellé kell egy előzési szitukat lehetővé tévő pályaszakasz is, illetve hogy lehessen a másik mögött autózni.

    Massa szegény már nem nagyon tudott mit csinálni, ha már kiszaladt az utcába mennie kell a végéig, ..vagy beáll valamelyik csapathoz?...egyébként az váratlan (és vagány) húzás lett volna..pláne ha a szerelők veszik a lapot és lekapják a töltőcsonkot. Kiscsapatnál ez szinte tárgyalási alap egy Ferrari motorra. :)
    Hamilton megúszta...persze hogy megúszta mint mindenki aki végigment. Az hogy Kimi beleállt a falba az Kimi hibája...Hamilton itt nem jön képbe..illetve csak annyira mint bárki más. :)

Aktív témák