Új hozzászólás Aktív témák

  • Joker88

    őstag

    válasz embe #46747 üzenetére

    csak rendszám alapján.. ott a rendszám után látod az eredetiségvizsálatokkor készült képeket amin szerepel az alvázszám.. (olykor műszakik alkalmával is tesznek fel róla képet..)
    *nemtudom kaptál e már választ,gondoltam megírom.

    Illetve... : (2006os 1,3as Fiesta, A9JA motorkód.. )
    1: mivel lassan ismét folyadékcserés 1 év után, eddig mindig fater szokta nézegetni a szinteket.. szerencsére nem távozik semmi módon az motorolajszint a teknyőből. ellenben a nívópálcát tök nehezen lehet visszatenni.. mivel most én néztem a szintet :D aztmondta észrevette, már mióta nálam van ,de ne foglalkozzak vele.. :F 180 fokkal meg kell fordítani a pálcát ha elsőre nem megy bele,mert megakad,de ha megfordítom,akkor is olyan nehezen megy le.. a '98-as Fiestánál nem volt ilyen jellegű probléma..

    2: mostanában a kuplungnál,ha engedem fel, kis fémes kattanás jön elő,mintha rugó lenne..... nem túl hangos,de észrevehető.. van esetleg valami rugó,vagy efféle benne ami esetleg kenőanyag hiányban szenved? nézegettem, folyadék nincsen a pedálon,se mögötte..

    3: hűtőfolyadék tartály.. a kupak marha nehezen jön le, csőfogóval óvatosan megfogva tudom csak leszedni.. annyira odaszívja magát.. cserélni kellene a kupakot ? ( Alin találtam mondjuk,tehát kapni hozzá.. )

    [ Szerkesztve ]

    In loving memory of Garrett Lockhart

Új hozzászólás Aktív témák