- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Meg mp3 eseten talan igen, de... De CD-re lehozva erolkodni kene. De akkoris mas lesz a filtering DAC vegen, nem mindegy, honnantol vag, milyen meredekseggel, ez milyen "ringing"-et okoz (vagy sem), satobbi.
Igy aztan a matek szerint 16/44.1-et ha felkonvertalod (akar eloben is, Upsampling) 16/88.2-re, vagy akar 24/88.2-re, informaciod nem lesz tobb a forras anyagban, ami bemegy a DAC-ba, viszont a CD-hez kepest a puszta formatum elteres miatt joooooval kesobb jon kepbe a DAC filtering, boven hallastartomanyon kivul (nem pedig annak hataran).
Hogy aztan ezt meghallod-e, az mas teszta. De allitolag ezt meg ki is lehet hallani odafigyelve, persze a vegen ugyis mindenkinek sajat igazsaga lesz a temarol.
A 320-as mp3-at es ugy az mp3-at altalaban sztem tedd le. Nem rossz, de .........
Olcso mar a giga.
[ Szerkesztve ]
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
-
Dißnäëß
nagyúr
Figy, értem én, mit kell látni, de jópár dolgot még ezek nem írnak le, gondolom ezek ismeretében vagy. Viszont nem is azért jöttem ide, hogy hittérítsek, ezeken már átestem pár éve is, nemrég is, marha uncsi Az ember jóindulatból ad egy tanácsot, aztán még egyet, de harmadikat nem akarok, nincs értelme. Ez is kezd flame-szagú lenni és nekem már nincs energiám arra, hogy bárki meggyőződését átállítsam az ellenkezőjére. A minőségi időm sokkal fontosabb ennél szóval azt hallgatsz, azon, amit és amin akarsz, meggyőződésed szerint és ha az jó Neked, hajrá
Én azért mégiscsak maradok a jó öreg bevált flac-nál, Neked pedig jó utat a továbbiakban ezen a csodálatos utazáson
(Most vettem egy 4 terás NAS HDD-t egy huszasért. Just sayin' )
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek !
[ Szerkesztve ]
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
Satyricon
addikt
BÚÉK Mindenkinek!
Letöltöttem egy több gigás diszkográfiát, ami 5.1-be van konvertálva, szeretném meghallgatni. Viszont... A Foobarom régi, nem akarom frissíteni, mert akkor kezdhetem az egész beálítást újra. Skinek, elrendezés, stb stb... Viszont a zene lejátszásához elengedhetetlen a DTS plugin, amit szeretnék betenni a foobarba, de mivel régi a lejátszó, ezért nem engedélyezi a telepítést. Tud esetleg valaki erre megoldást? Ha jól emlékszem, akkor wav formátumúak az albumok. Jelen pillanatban a zene indításkor rettenetes sistergést és zúgást hallani. Gondolom nem ennyiből áll a Black Sabbath diszkográfia
[ Szerkesztve ]
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
nagyúr
válasz #03969024 #3760 üzenetére
Én értelek, hidd el. De őt is értem. Bármennyire "tisztességes" az a lemezjátszó, néhány lejátszás alatt már hallható pl. pattogás, ami nekem speciel egy nosztalgikus eufória-feeling, tehát én szeretem, de lássuk be, nem HiFi-tartozék. Nem is beszélve más korlátozó tényezőkről.
[ Szerkesztve ]
-
Zenebohoc
tag
Sziasztok!
BUÉK!
A legutóbbi hozzászólásokból látom, hogy menthető és átvihető a Foobar beállítása.
Ezen felbátorodva kérdezném, hogy létezik-e atom biztos "előre konfigurált" Foobar, melyet letölthetnék és futna? Ubuntu alatt futtatom és vagy a bénaságom, vagy a VinMe, de nem tudom jól beállítani, hogy a jel minden konverzió nélkül, (Asio) kimenjen digitálisan az USB DAC-ra.
Bocsi, ha nyitott kapukat döngetek, de nem olvastam végig a sokezer hozzászólást.
Köszi előre is a segítséget!Nincs szebb, mint mikor az alázat csendje zenére lázad....(LGT)
-
borges7
aktív tag
Azt meg lehet oldani valahogy, hogy azt a dalszöveget is elmentse (save to tag), amit nem a Lyric panel Show tölt be automatikusan, hanem én szerkesztek bele "kézzel".
-
törölt tag
Sziasztok,
Skint hogy lehet telepíteni? Gugliztam, de összezavarodtam. Sikerült egy fbskin kiterjesztésű filet letölteni, de azt nem ismeri fel a program.
Letöltöttem egy másik filet, ami zip file, a tartalmat bemásoltam a foobar mappa alá de nem látom az opciókat.
Örülnék egy albumborítónak is de ha már egy kellemesebb kinézet lehet csinálni az is elég. -
Fandango
veterán
válasz #75501312 #3766 üzenetére
Azt kellene megnézni, hogy az fbskin fájlnál írja e melyik programverzióhoz van (pl ahonnan letöltötted ott ki volt e írva?). Mert lehet, hogy egy régi verzióhoz való skint töltöttél le, ami már nem komptibilis a te verzióddal.
Jellemzően mindenhol le szokták írni, hogy kell telepíteni a skint, főleg ha zip fájlban van.
-
TRob1
veterán
Olvastátok már? Szerintem érdemes: Viszlát flac! (Talán segít 1-2 emberkén, habár az elvakultság nagy úr. )
¤ R'n'R ¤
-
gordonfreemN
addikt
válasz Kékes525 #3412 üzenetére
Sziasztok.
Valamiért nem tudom a foobar2000 remote controller pro-t müködésre bírni.
Tudmátok tanácsot adni, hogy mit ellenörizzek?
Az android telómra feltelepítve elindítom, javasol egy linket amit a PC-ről megnyitva letöltök egy telepítőt de a telefon szervervarázslója nem találja a PC-t. Portot kellene nyitnom vagy mi a túró?
Korábban müködött már ez nekem, de most nem tudom összehozni.¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
Kékes525
félisten
válasz gordonfreemN #3776 üzenetére
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
TRob1
veterán
NEW! foobar2000 v1.5.2 NEW!
Changelog:
-Fixed a bug in IMA ADPCM WAV decoder.
-Improved handling of truncated Matroska/WebM files.
-Fixed incorrect handling of MP4/M4A files with QuickTime chapters.
-Rare shutdown crash fixed.
-Updated Apple SoundCheck info handling.¤ R'n'R ¤
-
eszement24
aktív tag
válasz borges7 #3765 üzenetére
Ez engem is érdekelne..
#3772 [Soul Gem] : Kivették a Panels UI megjelenítést valamikor szép csendben és nem szóltak róla. Rengeteg skin így nem működik vagy nem teljesen. Én is azt keresem, hogy melyikben lehetett benne utoljára
Mivel nem portable a foobarom, így könnyebb cserélni.
[ Szerkesztve ]
-
eszement24
aktív tag
válasz eszement24 #3779 üzenetére
Edit: Találtam egy ilyet, majd aki kipróbálta, számoljon be róla
Valamikor én is nekiesek majd:
https://multifilescelebrity712.weebly.com/blog/foobar-panels-ui-install -
Kékes525
félisten
válasz eszement24 #3780 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
üdv
szerintetek 6ch-s zene downmix chanels to stereo dsp-vel rosszabb minőségű lesz? -
Kékes525
félisten
A legújabb SACD plugin (foo_input_sacd-1.1.11.zip) a foobar2000 (1.5.2) összeomlását okozta SACD 2.0 Codec: DSD64 iso file lejátszása közben. Amikor lecseréltem az eggyel kisebb verzióra (foo_input_sacd-1.1.10.zip) akkor már minden rendben lett. A foobar2000 SACD lejátszásának beállítása: [kép]
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
Changelog 1.5.3:
- Crash bug fixes.
- Made component autoupdate show change logs before updating.
- Made possible for components to provide alternate decoders for AAC format versions not supported by the internal decoder.¤ R'n'R ¤
-
Kékes525
félisten
+ (#3789) huberpe
Kipróbáltam. Megint összeomlott a foo_input_sacd-1.1.11.zip -től a foobar2000_v1.5.3_beta_2 is. Megvolt a próba is: a foo_input_sacd-1.1.10.zip-el nincs crash.
Szerintem ez független a fejlesztő által javított foobar2000 crash-től. Ez a legújabb SACD plugin foo_input_sacd-1.1.11.zip hibája lesz. Azért a reportot elküldtem a foobar2000 fejlesztőjének.
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
-
nagyúr
Azt lehet tudni, hogy a lejátszó Random lejátszás esetén hogyan választja ki a lejátszandó elemeket? Jelenleg ~132.000 track van betöltve, de sok olyan zene van, amit aránytalanul sokszor játszik random módban, értem ezalatt, hogy egy héten többször is beadja ugyanazt a tracket, míg van olyan, amit hónapok óta nem vett elő. Minden zene csak egyszer van betöltve a lejátszási listába.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
donmackó
addikt
Lehet hogy neked a shuffle jobb lenne, ott lejátsza az összes számot, de csak egyszer - > random VS shuffle
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
nagyúr
válasz donmackó #3793 üzenetére
Szuper, köszi, így már világos, elnavigáltam közben a FAQ-ba is, ha vki keresné később: random vs shuffle.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
TRob1
veterán
change log 1.5.3
-Crash bug fixes.
-Made component autoupdate show change logs before updating.
-Made possible for components to provide alternate decoders for AAC format versions not supported by the internal decoder.
-Made Default UI volume sliders alter volume in 0.5dB steps (beta 3).
-Improved responses to Windows Defender blocking tag update operations (beta 4-6).
-Fixed resampler crashing on exotic sample rates (final).¤ R'n'R ¤
-
borges7
aktív tag
Hogyan lehet legegyszerűbben playlistet csinálni? Úgy, hogy lehetőleg később is hozzá tudjak még adni számokat.
Teszem azt van 70 konkrét szám, amit bele akarok tenni, mi a leggyorsabb módja? Mert nekem elég körülményesnek tűnik egyenként kikeresni őket a zenemappából, és így hozzáadogatni.
-
borges7
aktív tag
Ja meg van egy olyan kérdésem is, hogy ha letöltök egy lemezt egyben a Youtube-ról, azt mivel/hogyan legkönnyebb szétvagdosni számokra? (ha megvan a dalok hossza mondjuk a leírásban) Online eszköz is lehet, ha azzal egyszerűbb.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz borges7 #3796 üzenetére
A kívánt zenéket egy filekezelővel összemásolod egy mappába a gépeden, aztán Foobarban új lejátszási lista és add folder, később aztán bármi ide tudsz húzni az UI-n drag&droppal. A zenéket magától nem nagyon tudja neked semmi összegereblyézni.
-
borges7
aktív tag
Köszi, kipróbáltam, ez jó lesz! Az az igazság, hogy playlist-et legföljebb a Spotify-on, vagy hasonló streameken szoktam hallgatni, a gépen levő zenéimet szinte kizárólag lemezenként hallgatom. Nem is tudtam, hogyan kell playlistet csinálni a foobar-ral, ezért kérdeztem, hogy mi a legegyszerűbb módja.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyors microSD kártyák a PNY-től
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest