Új hozzászólás Aktív témák

  • lo_jo

    senior tag

    válasz atesz999 #18590 üzenetére

    Szerintem itt nem is azzal van a baj, hogy 4 évente újra meg kell venni a játékot, hanem azzal, hogy 10 év support alatt mi játékosok nem azt értjük, hogy addig lesz pl. Bing adat, időjárás, real traffic, stb. streamelve, hanem bugfixeket (amiből egy ilyen kaliberű címnél sosincs elég) és akár ingyenes, akár fizetős kontentet.

    Teljesen jogosan merül fel a kérdés, hogy mennyi figyelmet fog így a 2020 kapni és annak milyen eredménye lesz, főleg annak fényében, hogy amikor elvileg a 2020 volt a fókuszban, akkor is jöttek olyan bugok, amik sokaknál konkrétan játszhatatlanná tették az egészet vagy bizonyos módokat, gépeket. Amikor meg 3 év után sokan úgy érzik, hogy kis túlzással ugyan, de félkész jópár eleme az egésznek, akkor 1: mi garantálja, hogy a 2024-ben javítva lesz, 2: mi garantálja, hogy a következő félkész elemre nem a “vedd meg a 2028-at” lesz a válasz.

    Tudom, régen ennél sűrűbben jöttek az új verziók, de azok nem live service modelben mentek, márpedig a live service akkor működik jól, ha sokáig kap értelmes frissítéseket és tartalmakat. Így a játékosok sem érzik lehúzásnak. Persze ez részemről is csak spekuláció, mivel még mindig nincs több hivatalos infó az FAQ-n kívül, de teljesen megértem a kételkedőket.

Új hozzászólás Aktív témák