Új hozzászólás Aktív témák

  • Cypresss

    senior tag

    válasz Razor18 #17765 üzenetére

    Ha írásos anyagot szeretnél, akkor tessék [itt megtalálod] az általam fordított 747 TRC anyagát, igaz ez PMDG-hez és FSX-re készült, tehát egy csomó dolgot nem fogsz megtalálni az FS2020 747-esben, illetve a fájlok betöltését is figyelmen kívül hagyhatod, de alapnak jó lesz.

    A téged kimondottan érdeklő pontok a negyedik fejezetben találhatók.
    Más kifejezetten 747-tel foglalkozó magyar nyelvű anyagot én nem ismerek, ha megy az angol, akkor oktató videóim vannak, amik hiper részletesen taglalják az autoflight módokat.

    Egyébként olyan nincs Boeingban, hogy FMGC (az Airbus elnevezés), Boeingben FMC CDU van, vagy csak simán FMC. ;)

    CMD L-C-R, ahogy Korcsii leírta, annyi kiegészítéssel, hogy ha LAND3 autolandet szeretnél végrehajtani, azt csak akkor tudod, ha mindhárom robot aktív, tehát L-C-R be van kapcsolva. Viszont ilyenkor ILS CAT IIIb is megy, tehát vakon szállsz le a géppel. Újabb gépeknél ehhez már csak két Autopilot kell A és B (más mondjuk nincs is), de a púposka egy régi bútordarab.
    Egyébként most már készül a CATIIIc is, ami úgy néz ki, hogy autoland, centerline tartás, BTV, majd a ground utasításai alapján (amit vagy ACARS-on, vagy CPDLC-n keresztül küldenek) autotaxi az állóhelyre.
    Csodálatos korban élünk. :K

    [ Szerkesztve ]

    A világegyetemben két állandó dolog van; a hidrogén és a hülyeség!

Új hozzászólás Aktív témák