Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz ubyegon2 #51641 üzenetére

    A fórumtag eleve EEM2-SB2 külső házat használ, aminél az pont mellékes, hogy esetedben mi működik vagy mi nem működik egy másik külső háznál.
    Az EEM2-UG2 külső háznál valóban nincsen külön leírva a termék hivatalos weboldalán a S.M.A.R.T. támogatása, ne de nem is arra vonatkozott az az állítás, hanem eleve az EEM2-SB2 külső házra, aminél világosan oda van írva.
    Az EEM2-UG2 külső háznál a S.M.A.R.T. támogatása a linkelt videóval lett szemléltetve, ahol világosan látszik hogy működik egy Plextor M.2 PCIe NVMe SSD használatánál, amit egy itteni fórumtag készített és a téma topikjában is volt szó arról a külső házról.
    Igen, a személyes tapasztalat a mérvadó, ahol a linkelt videóban lévő is az. Ellenben ha esetedben csak Linuxon lett kipróbálva és tesztelve a külső ház, ellenben Windowson nem ahol másnál ugyanolyan külső háznál eleve működött a S.M.A.R.T., akkor nyilván nem lehet azt általánosítva kijelenteni, hogy "sem enged át USB-n smart adatokat", mert ez nem feltétlen igaz ilyen formában. Ilyenkor azt kell írni, hogy "nálam XY Linuxon az XY verziószámú Disks, smartctl stb. nem tudta kiolvasni", akkor úgy már oké, ellenben az előbbi nem feltétlen.
    Ha egy állítás pontatlan és erre jogosan felhívják a figyelmet, akkor azt ilyenkor el kellene ismerni és nem ragozni tovább feleslegesen, ennyi. :B

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák