Új hozzászólás Aktív témák

  • bypass|HUN

    tag

    Aloha!

    Bebökném ide is a gondom, hátha....én az ssd-vel kapcsolatban gondolnék valami beállítási hibára, de tapasztalatlan vagyok a témában. A hiba mindig és kizárólag csak a másik szerverre történő belépés pillanatában jön elő. Íme:
    Szevasztok!

    Az informatikai anomáliákat ismerő és „látó” kollégák segítségét szeretném kérni.
    A gép: giga ga-p55-ud3, i5, 2x2Gb GSkill Ripjaws 1600Mhz, ctg 550W, giga 3 aurora doboz,
    WD320, WD500, Samu EVO 840 120Gb, samu odd, HD5850. A sztori a következő.
    Megvettem a samu ssd-t, beépítettem, feltelepítettem egy jogtiszta win7 ultimát. Persze baxtam utána olvasni az ssd beépítésével kapcsolatban, így nem állítottam át a biosban az ACHI módot. Ezen apróságtól eltekintve hihetelen gyors lett a gép a régi WD hdd-hez képest.
    Szóval adott a rendszer, és a szoftver környezet. Bf3 elővesz/feltelepít, majd játék indul.
    Minden nagyon faja, gyorsan tölt szalad minden ahogy kell. Este körből kilép, gép kikapcs.
    Másnap délután bf3 indít (asztali parancsikonról), minden rendben, majd a tálca alján a kék sávban írja, hogy inicializál…...aztán jön a win7 hibaüzenet. A bf3 exe hibát észlelt ezért….stb. Na, innentől kipróbáltam (szerintem) minden létező alternatív megoldást a regisztrációs kulcsok kézzel történő eltávolításán át a különböző javításokon a tűzfal beállításán/kikapcsolásán át a másik hdd-re történő telepítésig. Semmi eredmény, ugyan az a hiba.
    Gondoltam egy merészet, mivel az ssd sebesség mérésein kibukott a nem megfelelő bios beállítás, és amúgy is xar a bf3 jöhet a win reinstall. Mellékesen megjegyzem, minden más programom tökéletesen funkcionált (GW2, Diablo3) csak a bf3 nem akart az istennek sem menni.
    Szóval win7 reinstall megtörtént (win7 ultimate 32 bit). Bios beállítva, új driverek fent, minden nagyon szép minden nagyon jó…..csak a bf3 nem működik ismét illetve továbbra sem. Visszaraktam a régi wd hdd-t amin otthagytam a win7-el telepített minden ákom-bákomomat, többek közt a bf3-at is.
    Na onnan viszont megy a játék. A két hdd telepített programjai azonosak (afterburner, catalyst, cfoss, symantec..stb), szóval valami az ssd-vel kell hogy legyen…..de mi?
    Még egyet nem próbáltam ki, a frissen telepített win7-es ssd helyett egy ssd mellé bedugott hdd-re rakom fel a játékot…hátha. Bár ezt a változatot már próbáltam a korábbi hibás bios-os változatnál és akkor az nem vált be.
    Szóval kéne valami ötlet, tanács, segítség.

    Üdv: bypass

    Üdv: bypass

    "A globális mindenség nem tönkretehető." by Tiby

Új hozzászólás Aktív témák