Új hozzászólás Aktív témák

  • Zolcsevita90

    csendes tag

    Sziasztok! Az alábbi problémával fordulok hozzátok, hátha tudtok segíteni. Volt egy hír amiben közölték hogy a mellékelt frissítéssel stabilizálni tudom az SSD-t, mivel kiderült, hogy az EVO-knál van egy kis bibi:
    http://prohardver.hu/hir/javitja_ssd_lassulo_adatolvasas_samsung.html

    Nos a problémám az, hogy hiába leszedtem, a program frissítése megakad. Ami következtében az első ablakkal találom szembe magam ami az első képen is látható:

    A második képen azt láthatod mikor rámegyek az igenre. Felugrik egy szempillanat alatt 15%-ra majd az alábbi piros szöveg jelenik meg a százalék csík alatt:

    Mint olvashatod a hírhez kapcsolódó hozzászólásoknál "vinibali" a 34. kommentben azt javasolta, hogy a művelet azért nem indul, mert a eszközkezelőben frissítenem kéne kézileg valami AHCI-ra. A helyzet az, hogy a BIOS-ban AHCI-ra volt alapból állítva. Az alaplaphoz rendelt SATA driver is legfrissebb. (AMD driverből is a legfrissebb catalyst 14.9.1 béta van fent)
    A legnagyobb gondom, hogy az eszközkezelőben nem is látom/találom magát az SSD-t, hogy magát a műveletet véghez vigyem. Pedig a Samsung Magican, HD Sentinel és az AIDA64 is látja az SSD-t, ráadásul jelen pillanatban is rendszermeghajtóként üzemel. Ha valaki látja, vagy tudja melyik fül alatt találom kérem jelezze. Ehhez is linkeltem egy képet:

    Elnézést ha kicsit hosszúra sikerült az üzenetem, de már nagyon bosszant a dolog, mivel a rendszer kb. 20 másodperc alatt áll fel és lehet, hogy pont a hírben említett hiba lehet az oka. Remélem tudtok segíteni!
    Bármilyen segítséget előre is köszönök!

    Üdv, Zoli

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák