Új hozzászólás Aktív témák

  • Vertigo18

    addikt

    Nem akartam ezzel a kérdéssel ekkora nagy vitát robbantani, főleg úgy, hogy én magam egyáltalán nem is foglaltam állást, csupán nem tudtam dönteni "kinek lehet igaza"...

    Mindkét oldal igaz lehet: így, hogy tátikáznak, a gyengébbek is eljuthatnak olyan helyekre, ahova sosem juthatnának, nyerhetnek olyan díjakat, amikhez nincs meg egyénként a tehetségük, sőt, ha kinyitnák a hangszálaikat, akkor a csapat sem nyerne. A tanárnő pedig lehet, hogy nem rendelkezett azzal a jogkörrel, hogy kipaterolja a rosszabb, gyengébb hangú diákokat, akit az igazgató odaküldött, vagy aki jelentkezett, azokat fel kellett vennie. És egy dolgot beismerhetünk: a módszere eredményes, hiszen az eddigi megnyert versenyeket is hangoztatják a filmban.

    Másfelől viszont nem biztos, hogy igazságos az, ha mondjuk egy 4x1000 méteres váltófutásba odaállítunk 3 jól futó versenyzőt, meg egy bénát, hogy majd a három behozza a lemaradást. Akkor - ha lehetőség van rá - igenis induljanak 3x1000 méteren, a negyedik nem biztos, hogy kellőképpen hozzájárul a sikerhez.

    ON:

    Noctual Animals

    Nálam 8/10! Nagyon megütött az egész film, a mondanivalója, a pasi balf@csága (aki látta, tudja miről beszélek), ami sajnos, valljuk be, eléggé reálisra sikeredett. Sajnos a legtöbben így viselkednének ebben a szituációban (persze nem az itteni fórumhuszárok! ;] ). A drámai értéke a filmnek kiemelkedő, bár az időben való ugrálás miatt néha igencsak figyelni kellett, hogy most mi, mikor történik, de nem gáz.

    [ Szerkesztve ]

    Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!

Új hozzászólás Aktív témák