Új hozzászólás Aktív témák

  • JSaN

    addikt

    Aljas nyolcas/Hateful Eight
    No Tarantino megcsinalta, legalabbis nekem biztos. Mar vagy 3x megneztem, engem lekotnek a dumak az akcentusok a szineszi jatekok. Tudom ma a porgés es a CGI a divat, sokan fikazzak a filmet mert csak duma es lassu monolog, de en pl ha van egy jo film ami lassu es hosszu akkor is siman tudom nezni akar 3-4 oran at. Nekem meg ez is rovid volt, mar varom a road movie verziot ha kijon.
    A szineszek nagyon jok voltak, Samuel L Jackson magassan hozta a kotelezot, melette nagy kedvencem lett Walton Goggins mint Chris Mannix sheriffje, birom a csokat. Senor Bob es a Hang man is jol toltak, illetve a tobbiek is, talan Tim Roth es foleg Michael Madsen volt kicsit gyengebb.
    Niggerezes volt boven ez olyan tarantinos engem nem zavart, a tortenet pedig ahogy a monolog is van: Senki sem az akinek mondja magat?
    Bar a film vegere nagyreszerol kiderul ki kicsoda, de Marcus Waren eseteben nehez eldonteni.
    PL: A Lincoln levelrol vegen mar nem tudtam igaz vagy hamis, illetve a tabornok fiarol a szopatas, egyetlen tortenet amit mutattak is. Eleg eros volt elsore azzal a zeneve, ez is igaz vagy csak provokacio volt? Marcuson mar az elso pillanattol latszot amint belepett az uriszalonba hogy valami nincs rendben.

    A zenek is nagyon jok, biztos meg parszor megnezem.
    Kivancsi vagyok Tranatino a maradek 2 filmre mit tervez.

    9/10

    [ Szerkesztve ]

    Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/

Új hozzászólás Aktív témák