- Hálózati / IP kamera
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 10
- Proxmox VE
- OpenWRT topic
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Microsoft Excel topic
-
IT café
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni
Me and Earl and the Dying Girl6/10
Kissé elvontra sikeredett, de nem volt rossz. Viszont annyira mégsem tudott magával ragadni, mint a Csillagainkban a hiba c. film. Az valahogy az szívbemarkolóbb volt. No, azért ez is, de mégsem tudtam annyira belemerülni a dolog lényegébe. Volt egy pár üresjárat, amin majdnem elaludtam.
(#76203) HáGé
Kíváncsi vagyok, mert abszolút nem ismerem azt a vonalat.[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
dokee78
félisten
Knock Knock 4/10
Ez mi ez?
Sokkal jobb lett volna ha John Wick lett volna és vele csinálják ezt.Open Range 7/10
Ez sem valami hű,de nagy Western.
A végén lévő lövöldözés miatt adtam rá a +1-et!30 Days of Night 7/10
Egy ideje halogattam már,most pótoltam.
Mindenképpen a jobbak közt játszik.- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Anyám nagyon ritkán filmezik,igazából 2 kezén meg tudná számolni hány filmet látott.
Most viszont,hogy látja sok filmet nézek,kérte,hogy valami jó filmet megnézne.
Igazából a kategóriákkal sincs tisztában.
Titanic tetszett neki nagyon.
Olyan kellene ami esetleg igaz történeten alapul,de ne akció és thriller.
Várom az ajánlatokat!gyuromoj Hopp tényleg!
[ Szerkesztve ]
-
Pearce
aktív tag
Nem, full komoly.
Lindelof megteremtette a Prometheus környezetét, az alapokat, tudta, mit akar beleírni, mit nem, mit miért hagyott ki /ja, kevés volt a játékidő /. Erre most jön ez a két balek, már most borítékolom, hogy történetileg az első résznél csak rosszabb lesz /pedig sokak szerint az egy nagy nulla/.(#76203) HáGé
Fsza lesz az is Van Helsing meg Mummy reboot-tal...
Ja, lehet rendelni Batman v Superman pólókat. A fekete meg a fehér eléggé adja.
(#76205) figure85
Elmennek ezek a tudod hova...
"People who’ve seen ‘Memento’ 10 times still feel they need to see it one more time. This is a quality that we feel really supports and justifies a remake. "
Muhaha
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
válasz dokee78 #76206 üzenetére
lehet látta (voltak tv-ben , meg aztán nem is mai filmek) Ébredések, szintén de Niro: Stanley és Iris
meg nem mondom hogy jutottak most ezek eszembe, de hátha jók lesznek....
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
dokee78
félisten
válasz rétisün #76209 üzenetére
Az ajánlatok tartalmát majd elmesélem neki és meglátom melyik érdekli.
Eszembe jutott egy komoly film itt van a gépen is,mert a Legjobb filmek közt tartom számon:
It's a Wonderful Life
Már sokszor láttam,majdnem minden karácsonykor megnézem! -
félisten
-
rétisün
veterán
Időbűnök megvolt. érdekes volt, abból a szempontból mindenképpen, hogy ez volt az első spanyol nyelvű filmem maga a sztori (sztem) csak félig van befejezve, elvégre
vagy fene tudja, ezek az idő-paradoxonos sztorik nem igazán oldhatók fel 100 %-an, alighanem még meg kell néznem majd, biztos elkerülte valami a figyelmemetugye a végén hector3 a feleségével ücsörög a nyugágyban. viszont mutatják, ahogy hector2 elhajt, azaz ketten legalább vannak egy időben. (pont dokee78: ebben van, amikor James Stewart karaktere
ezt inkább hagyd meg karácsonyra, bár akkor meg úgyis minden évben van valamelyik adón.öngyilkos akar lenni, aztán (talán egy angyal?) megmutatja neki, milyen lett volna az ismerősök/rokonok élete nélküle? [ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
S e t h
nagyúr
Az utóbbi idők egyik legjobb trailere, olyannyira, hogy a zenéjét ki sem tudom verni a fejemből, de sajnos sehol sem hallgatható meg külön.
Alvilág, korrupt zsaruk és a triple 9 kód, ami a rendőrgyilkosságot jelenti a jenkiknél, a szereposztásról meg már nem is beszélve.
Triple 9This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
cyberkind
félisten
Memento remake, na csak így tovább és Vissza a jövőbe!
A Promi 2-ről meg annyit hogy hála Lindelof-nak amiért az egész egy katyvasz, és nem kapunk Alien 5-öt ha így haladunk.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
-
Bicskás
senior tag
"Muszájnéger,, után muszáj indiaiak is lesznek ?
-
atike
nagyúr
...na meg a muszáj 23. bőrt lehúzni korszakot is éljük.
Őszintén remélem, hogy nem lesz felújítva - főleg nem ilyen szereplőkkel - a korábban megnevezett trilógia...
-
brownus
veterán
-
törölt tag
válasz brownus #76229 üzenetére
Ez nem rasszizmus, csak már irritáló ez a túlzott, sokszor szerintem mű PC-ség, ami a mai világot, de legfőképpen Amerikát jellemzi. Egyszerűen szinte kötelezőnek érzik a filmkésztők minden bejáratott karakter nemét vagy bőrszínét megváltoztatni, csak azért, hogy mindeki lássa mennyire támogatják az egyenlőséget. Aztán, hogy valójában mit gondolnak, az már más kérdés, az a lényeg, hogy a látszat meg legyen.
Félreértés ne essék, én is hiszek az egyenlőségben, de az ilyentől már hányni tudnék. Az a baj, hogy nem csak a filmekre jellemző ez, múltkor láttam egy videót, amiben megkérdezték Hillary Clinton híveit, hogy miért szavaznak rá, mindegyik azt válaszolta, hogy "szerintük itt az idő, hogy az USA-nak nő elnöke legyen", ennyi volt az érvelés, röhej. Bár szerintem már Obamának sem jelentett hátrányt a bőrszíne, na de ezt már tényleg nem akarom idekeverni...
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
tyűűűű, huntsman poster
pár film, láttátok-e, ha igen milyen?
- hitman, agent 47 (nem baj ha buta, a lényeg, hogy gyilok legyen benne, meg látványos harcjelenetek!)
- run all night
- survivor (2015)
- gunman (2015)
- the listening (2014)
- Nie yin niang (2015)
- man up
- american ultra(a sorrend most prioritás nálam, valami zúzda, véres filmre vágyom. ha nem lesz más, megnézem a raid 1-2őt)
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
A fekete ötven árnyalata – Jön Marlon Wayans paródiája
Kétség sem fér hozzá hogy zseniális lesz, az alapfilmet meg egy szar is képes megugrani.
És ahogy sejthettük, Charlie Sheen HIV-pozitív lett, engem meglep hogy csak most, és nem mondjuk 20 évvel ezelőtt.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Negyedórányi what did I just see?
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
brownus
veterán
-
törölt tag
válasz cyberkind #76238 üzenetére
Nem most, már 4 éve beteg és tudott is róla.
-
Dilikutya
félisten
válasz Vikthor #76240 üzenetére
Ez maga a tömény férfiasság. A 80-as évek legszebb műfaja a barbáros fantasy, amikor egykori testépítők egy szál szőrtangában mászkálnak fel-alá hatalmas pallosukat lóbálva.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
brownus
veterán
válasz Dilikutya #76249 üzenetére
így-így
jesus, ezt is megnéztem párszor, angol (német és szrb alámondással strike commando (1987) / meg az amerikai ninja filmek, hirtelen nem jut eszembe több, de én ezeken nőttem fel
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest