Új hozzászólás Aktív témák

  • callmeakos

    veterán

    LOGOUT blog

    cyberkind ma elültette bennem a bogarat azzal, hogy újranézvén a F&F7-et, jobbra emlékezett, és eljátszottam a gondolattal, hogy vajon a számomra az egyik igen fontos filmmel vajon mi a helyzet, hiszen több mint 2 éve nem néztem rá. Szóval újra néztem az Amerika Kapitány 1-et.

    És szerencsére velem nem ez a helyzet, az a film nálam pontosan ugyanolyan helyen van mint eddig. Bérelt helye az én kis értékrendemben. Minden hibája ellenére, mert azzal én is tisztában vagyok azzal hogy nem ez a best képregényadaptáció evör, de mégis. Ennek a filmnek akkor egyetlen funkciója volt: tisztességesen vezesse fel a Marvel egyik legfontosabb hősét, és ezt meg is tették. A film nagy erőssége szerintem a többi MCU filmmel szemben, hogy rendesen kimeríti A HŐS fogalmát. Emellé jön a remek (és egyben kicsit szarkasztikus a Hydra technikájával) korkép a háborúról, az akkor időket megelevenítő díszletekkel, Alan Silvestri szerintem zseniális témáival, és Hugo Weavinggel. Mert azért lássuk be, a Red Skull az egyik legdurvább főellenség evör :D

    Szóval továbbra sem állítom azt ami nem igaz, nem kezdek el korteskedni, de nem is eresztek abból a véleményemből, hogy ez számomra egy igen fontos film, minden hibája ellenére. :))

    EZ pedig még mindig az egyik legillb téma egy Marvel hősnek.

    [ Szerkesztve ]

    All→M8

Új hozzászólás Aktív témák