Új hozzászólás Aktív témák

  • gyuromoj

    veterán

    Összefoglaló az Entertainment Weekly által készített interjúból a Batman v Superman stábjával [SPOILER]:
    - a DC új filmes univerzumának neve: "DC Bővített Univerzum" ("DC Extended Universe")

    - Zack Snyder 5 éve fog az univerzumon dolgozni amikor a BvS megjelenik, ez pedig már 10 év lesz mire a JL debütál

    - a Jesse Eisenberg által alakított Lex Luthor kopasz lesz, ám előfordul majd hogy parókát fog hordani

    - Henry Cavill: "A Man of Steel megmutatta hogy Clark, Kal-El miként látja a világot, és hogyan próbál élni benne. A Batman v Superman már inkább azt ábrázolja hogy az emberek miként látják Supermant."

    - Amikor Gal Gadot meghalgatáson volt egy idézetet kellett felolvasnia a Ponyvaregényből, majd amikor Zack Snyder elmondta neki hogy kit kéne játszania leesett az álla. Csak annyit mondott: "Rengeteg az elvárás a karakterrel szemben, lehetetlen nem idegesnek lenni miatta."

    - a Man of Steel forgatókönyvének készítésekor Zack Snyder poénbol felvetette azt az ötletet hogy a film zárójelenete az legyen hogy egy teli láda kriptonitot szállítak a Wayne kastélyba. Christopher Nolan és David Goyer csak annyit mondott hogy "ha már kimondtad akkor meg is kell csinálnod", persze az ötlet végül nem valósult meg.

    - Zack Snyder elmondta a véleményét a sokak által kritizált Man of Steel zárásról: "A mostani képregényfilmekből hiányzik a nagy rombolás és ezek következményei."

    - Ben Affleck is hasonlóan vélekedett a felelősségrevonásról, és a pusztítás következményei és az áldozatok fogják majd inspirálni Batman ellenszenvét.

    - Affleck megerősítette mely szerint Superman és Zod harca közben egy Wayne vállalat épületet is leromboltak, melyben emberek tartózkodtak.

    - Amikor Snyder felajánlotta Batman szerepét Gézának az első reakciója annyi volt hogy "Biztos vagy benne?"

    - Ben Affleck később szeretne majd rendezni (és rendezzen is!) egy szuperhős filmet és szerinte ez a lehetőség hogy eljátszhatta Batmant képet festett számára hogy ezek a nagy költségvetésű filmek hogyan is készülnek.

    - Gal Gadot elárulta hogy tetszettek neki a kardos jelenetek, de a lasszóval még meg kell tanulnia bánni

    - Ben Affleck imádta Bruce és Diana parti jelenetét, A Thomas Crown ügyhöz és James Bondhoz hasonlította

    - Zack Snyder ejtett néhány szót Batman és Superman csatájáról is: "Egy megerősített ruhát fog majd hordani ami fel van szerelve erő növelő páncélzattal és kriptonittal."

    [ Szerkesztve ]

    PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

Új hozzászólás Aktív témák