Új hozzászólás Aktív témák

  • marilllyo

    veterán

    válasz eeXaa #58118 üzenetére

    Star Wars: Az alap trilógiát imádom. Szeretem az SW univerzumot...bár az új trilógiából igazából csak a Sithek bosszúja tetszett. JJ biztos, hogy hozza amit kell...azt amit a rajongók várnak...meg hát ez valahol a trailerből is kiderült...X-wing, Falcon.

    JP: Az elsőt imádom. Kívülről tudom annyiszor láttam. Nekem már a második sem tetszett annyira. Kicsit túlzás volt az a Godzilla-ság a végén. A JP3 meg a beszélgető raptorok miatt nem tudtam igazán szeretni. A vége az nagyon zavart.

    Terminator Genesis: Háát számomra a Terminátor 2 minden idők legjobb filmje. Az nekem az igazi 10/10 film. A 3. nagyon nem tetszett. A 4-et meg úgy éreztem, hogy csak arról szólt, hogy ...nosza...itt van Christian Bale most ő a nagymenő sztár...rakjuk bele. Lövöldözzenek...meg legyenek benne robotok. Viszont 1-2 dolgot butaságnak éreztem benne...(Szívműtét a sivatag közepén egy sátorban. Vagy, mi a francnak egy robotnak egy emberi szív? Olajat pumpál a végtagokba? Miért pont a szív?...na persze ezt lehet megmagyarázzák valahol). Nehezen tudom elhinni, hogy a T:Genesis egy brainfuck film lesz. :( Káleszi jóféle bébi nagyon!!! De kicsit cukipofa egy Sarah Connor-nak. :U

    Mad Max: Trailer jó, Csárliz Teron még jobb. Ettől nem félek.

    PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Új hozzászólás Aktív témák