Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    félisten

    válasz Yodamest #153726 üzenetére

    Amúgy te tényleg ilyen nehezen fogadod el, ha az embereknek más a véleménye, mint neked? :D
    Bármilyen téma van, mindig az a kiindulási alapod, hogy az emberek így, meg az emberek úgy értékelik meg érzékelik a produkciókat hozzád képest, aztán ha te nem látsz értéket valamiben, akkor rögtön jönnek azok a jelzők, amik szerint csakis az emberek szubjektivitása miatt alakul ki egy általános vélemény (fölérajongás, utálat, ilyesmi kifejezések). Arról már ne is beszéljünk, hogy most pl. a Northman esetében azt írod, nem láttál ebben a topikban pozitív véleményt, aztán ha az ember összeszedi a róla szóló kommenteket (megtettem), akkor itt is pozitív a mérleg.
    IMDb-n 165 ezer ember értékelte a filmet, kialakult egy 7.1 pontos átlag, ami megfelel a metás 7.2-nek. Ebben benne vannak a túlzó rajongók, a feleslegesen fitymálók meg az az óriási embertömeg, akik csak meg akartak nézni egy szandálos filmet, vagy tetszett nekik a plakát, vagy épp akkor ez ment a moziban.
    Ha elfogadod az emberek csoportos értékítéletét a neked tetsző helyzetekben, akkor sajna itt is el kell fogadnod, mert nem egy másik univerzum jámbor internetezői dobálták rá a pontokat.

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák