Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    Prey itt is megvolt, mi remekül szórakoztunk rajta. Voltak benne banális dolgok, a CGI valóban nem sikerült valami jól, de összességében egyértelműen a jobb Predator mozik közé tartozik, megkockáztatom, nálam is a második helyen van, a klasszikus első rész után.
    Az alapötlet, a XVIII. századi megvalósítás kimondottan tetszett, az pedig egy másodpercig nem zavart, hogy nem egyessel kezdődik a személyi száma.
    Kellően véres és látványos volt, a helyszín gyönyörű, amit szerencsére a készítők ki is használtak.

    Sok-sok évvel ezelőtt volt a baráti körünkben egy apró, törékeny(nek tűnő) leányzó, nem tudom, mekkora lehetett, de Édeanyám 158cm magas (mély :D ahogy Feleségem mondaná) volt és Ő nála alacsonyabbra nőtt :) Akkortájt lehetett úgy 25 éves, de több mint 15 éve harcművelt. Amellett, hogy a klubjában is képes volt egyszerre 2-3 fiúval küzdeni, egy-egyben pedig szinte verhetetlen volt, akár nő, akár férfi állt vele szemben.
    Annyira rugalmasan, finoman - és szédítően gyorsan! - mozgott, hogy bármelyik ázsiai harcművész elégedetten csettintett volna - és hiába volt pici, mindenhová odaért.

    Talán miatta, de számomra messze nem tűnt valószínűtlennek a főhősnő és végülis az eszével győzedelmeskedett, nem az erejével.

Új hozzászólás Aktív témák