Új hozzászólás Aktív témák

  • Kergeboci

    tag

    válasz mephi666 #152776 üzenetére

    én alapvetően a Slipknot, Lamb of God, Jinjer, Gojira vonalon mozgolódom, így a Mötley és Alice is elégé kiesik. De vannak azok a pillanatok.. talán a GTA Vice City ahol büntetlenül és élvezettel fogyasztottam a 60-70'es éveket :)
    punk-rockból vagy 20 éve kiestem, de arra emlékszem, hogy mennyire gyűlöltem a Macskanadrágot :DDD BC-n viszont voltam vagy 5-6 éve, az egy igencsak érdekes (pozitív) élmény volt

    Filmben ritkán találok olyant, aminek köze van a zenéhez, és nálam is betalál. A Heavy Trip-nél rémlik, hogy a dilis norvég hangulattal elnézette magát, a Sulirock az gyerekkori guilty pleasure, Rocketman hozta a várt szintet, látványos és pörgös volt. A Doors-ra max a zenével, a Bohémia Rapszódi pedig csak és kizárólag a "koncert" felvételekkel tudott megnyerni.

    Azt kell mondanom, hogy a Rocky Horror Picture Show és a Tenacious D viszi az élmezőnyt :) Lehet ajánlani bepótolni valót, biztos vagyok benne hogy van még sok!

    Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --

Új hozzászólás Aktív témák