Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    válasz PuMbA #124182 üzenetére

    Tökéletesen igazad van.
    Viszont bevallom őszintén, nem szeretek moziba járni (remélem ez nem jár kitiltással :D ). Egyedül nem mennék (és soha nem is mentem még), Feleségemmel pedig csak akkor tudok menni, ha meg tudjuk oldani a Srácok "elhelyezését". Ami napközben/délután még csak-csak megoldható, estére már neccesebb. Ha meg mégis akad egy szabad esténk, tuti nem moziba fogunk menni :B

    Így marad az évi egy-két mozi, jellemzően gyerekbarát filmek (Kisállatok titkos élete, Mary Poppins 2 stb.) és családi programot csinálunk belőle.

    Trailerek pedig végképp nem szoktam nézni :D
    Ez alól épp a múlt héten tettem csupán kivételt, mert a Kollégák épp akkor néztek trailereket, mikor lent kávéztam, így akarva-akaratlanul láttam párat - jók is voltak, tetszettek is, de sajnos épp emiatt úgy érzem, kb. láttam is azokat a filmeket. (Hobbs&Shaw, Jó srácok, Ready or not)

    Bár az új Tarantino-t nagyon szeretnénk moziban elcsípni - de az meg attól függ, játsszák-e valahol angolul, magyar felirattal. Mindketten tűrhetően tudunk angolul, de nem annyira, hogy bevállaljunk egy mozifilmet "élesben".
    De a szinkron vs. felirat témát meg inkább ki sem nyitnám újra ;)

Új hozzászólás Aktív témák