Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    The spy who dumped me 2008

    Laza kemfilm X vigjatek keverek, kb a 90es evek bondfilm akciomennyisegevel es a korai bond filmek (Connerys idoszak) neha fajdalmas / neha szexista poenjaival. Remekul megirt forgatokonyv, tehat siman lehetett volna komoly kemfilm is es nem veletlenul Bondot hozom fel mercenek. Oke szineszek, jo operator, feszes vagas, oke rendezo.

    Igazabol egy konnyed akciovigjatektol nagyon ennel nem lehet tobbet elvarni, szorakoztato, vicces es megfeleloen komplex.

    7/10, pozitiv csalodas. Foleg, hogy siman bevallaltak a rated Rt par poen es par jelenet miatt amit ki lehetett volna hagyni, de ez igy mukodott.

    #értékelés

    Viszlát: egyebkent erdemes a regieket is neha visszanezni. A commandot tavaly neztem ujra es gyakotlatilag a 80as evek akciofilmjeinek kvintesszenciaja ami a mai napig ugy jo, ahogy van. A predator szinten erdekes, foleg ha megprobalod ugy nezni, hogy a filmrol semmit nem tudsz, tehat ez itt egy szokasos vietnamos tuszmentos film. A terminator 2 pedig egy alapvetoen pacifista film gyilkos robotokrol.

    Vagy meg az Akira ami szinten 88as es gyakorlatilag akciofilmkent a mai napig az egyik legbonyolultabb darab, ot parhuzamos szalon futo sztorival.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák