Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz gbors #113997 üzenetére

    Engem eddig minden filmje elkerült. A Darjeeling-et már elindítottam egyszer, de valamiért ott kellett hagynom korán és elfelejtettem folytatni. Átlapoztam a filmjeit, és ránézésre a Moonrise Kingdom tetszik legjobban.
    Az állatszereplős animációkról és "politikaiakról" rosszak az előítéleteim, így alapvetően kerülöm őket (főleg mikor összejön a kettő).

    ---

    Én közben görgettem tovább a Marvel-t két lépéssel:

    Captain America: Civil War
    Ugyan úgy nem tetszett, mint eddig egyetlen kapitányos film se, de ez szerintem eleve esélytelenül is indult azzal, hogy ez lényegében olyan, mint ha a már viccé válóan sok pre-,mid-,post-credit extra jelenetkupac olyan hosszúra sikerült volna a Marvel egyik filmjénél, hogy inkább hozzácsaptak még pár Avengers forgatásból kimaradt jelenetet, és kiadták inkább külön filmként. :P

    A kettő közt totálisan véletlenül épp megnéztem a SouthPark S12E04-et:[kép] :C

    Doctor Strange
    Nem egészen tartom a sorrendet (régen azt hittem úgysem lesz időm/türelmem minden Marvel filmhez, így mikor megjött, időrendben pótolom a hézagokat), előbb láttam a Ragnorok-ban, ahol nagyon érdekesnek ígérkezett a karakter. Ahhoz képest nem váltotta be a filmje a reményeim, de borzasztó sem volt. Nézhető. Leginkább a humort hiányoltam belőle, mert úgy látszik azt csak Thor-tól kölcsönözte a Ragnorok-os szerepléshez (próbál viccelődni, de nem jön össze). :(

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák