Új hozzászólás Aktív témák

  • #96349952

    törölt tag

    Akkor ide is:
    Premier előtti vetítésen megvolt az új SW. Én barom minden Disney SW-re így mentem eddig, vagy premier napon, ős SW-os vagyok ha lehet ilyet mondani, nekem még az előzmény trilógia is bejött, kivéve a Baljós árnyakat. Na, röviden annyi, hogy ez volt a legutolsó Disney SW, amiért egy fillért is adtam. A lányom kedvéért a tökéletesen hányinger TFA után (neki tetszett, 13 éves volt akkor, az ő korosztályának szólt és nem ismerte a többi SW filmet) még elmentünk a bárgyú RO-ra, meg most erre, de én a magam részéről be is fejeztem. Lucas és a stábja nélkül ez szart sem ér, a Sith-ek bosszúja egyetlen komolyabb jelenetében több fantázia van, mint ezekben az újhullámos szemetekben együttvéve.

    Írtam erről egy hosszabbat is de nem ide való, majd más formában kiteszem, de ez a Disney-féle koncepciótlan ide-oda csapkodós, néhol egészen infantilis baromság minden, csak nem SW. A régi Star Warsokban is voltak nevetséges dolgok, de ott legalább összeállt egy sztori, működtek a karakterek, volt bennük nem kevés fantázia, mondhatni velük-bennük volt az Erő. De ez a mai korszellemet tükröző Y-generációs alja ez nélkülöz minden érdemi fantáziát, és lábbal tapossa a mítoszt.

    Utolsó Disney SW volt amit moziban néztem, ezektől a striciktől (Lucas után szabadon ugye) nem érdekel sem Han, sem Fett, sem senkinek az előzmény sztorija, sem egy új trilógia. Majd szóljatok, ha ismét Lucas veszi kézbe a dolgokat, de erre az esély sajnos szinte nulla... :(

    #értékelés Star Wars The Last Jedi Episode VIII

    [ Módosította: Viszlát ]

Új hozzászólás Aktív témák