Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    Dunkirk (Don Kirk, Dánkörk, dönkerk, donquirkueiio, stb):

    Valóban kiváló iparosmunka, mint film rengeteg szempontból rendben volt. Látvány, hangeffektek :Y , score, stb,stb,stb, de számomra mégse volt 100%-os, talán azért, mert egy történelmi háborús filmbe nem lehet beletenni ennél lényegesen többet, de tény, hogy bár a téma és a műfaj nem a szívem csücske, a filmet élveztem. :K

    A film közben elgondolkoztam, hogy biztos van valami barom, aki ezt megnézi otthon "CAM"-os verzióban és ezáltal mindent elhesseget magától, amitől ez a film egy élmény lehet, talán meg is érdemli. :) (vagy iskolákban gagyi projektorral, pici hangszórócsákkkal... Rossz belegondolni) Olyan hangeffektek voltak nem hittem el és ezt nem fogod mélynyomóval se reprodukálni, legfeljebb rendes mélyládákkal, de hangrendszer "tesztelésre", ahogy írni szoktátok nagyon jó lesz. ;)

    Itt végre azt éreztem, hogy igen, megérte az IMAX a felárat és a plusz utazást (Nolan elérte amit akart)! Ajánlom nektek is, de legalábbis valami nagyobb, jól felszerelt teremben nézzétek, mert itt már számít. Aki pedig otthon nézné meg, háát, ne tegye, mert veszít vele. Ez van.

    És igen, valóban nem egy többszörnézős film, mert nincs benne annyi és annyira nem szórakoztató másodjára vagy sokadjára.

    [ Szerkesztve ]

    Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

Új hozzászólás Aktív témák