Aktív témák

  • Arnold2

    őstag

    válasz Dilikutya #8152 üzenetére

    Hááát, őszintén, nem tudom.
    A Grindhouse a nagyobb kritikusok szerint nem lett valami jó. Bár nem tudom miért, lehet mert tényleg nem tetszett nekik, vagy csak divat lett Tarantinót (csúnya szóval élve) fikázni. S a nézettség is, ha jól olvastam, is azt támasztja alá, hogy nem sok ember nézte meg.
    S bár magamat hazudtolom meg azzal, hogy azt mondom: ez jól is van így. A Grindhouse mindig is egy bizonyos szubkultúrának szóló alkotás volt. Nem a nagyközönségnek lett, úgy mond 'kitalálva'.
    S ezért húzom a szám a Black Dynamite-nál mert ez, és az ilyen típusú filmek nem a mainstream moziba valók. Maradjanak csak meg a kis zug ill. művészmozikban ahol már megvan a jól bejáratott közönségük.
    Persze értem én, hogy most az a menő hogy mindent feldolgozunk (azért mondjuk befizetnék egy élőszereplős Bambira :P ), de akkor ne legyünk úgy elképedve, hogy az a film amit egy csak egy kisebb szubkultúra ért tud élvezni és megnézni, megbukik a nagyközönség előtt.
    Amúgy a témában még mindig ajánlom mindenkinek ezt a könyvet: Grindhouse - A filmtörténet tiltott korszaka . Ha érdekel a téma, akkor mondhatni ez kötelező olvasmány.

Aktív témák