Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Tibiajax #26631 üzenetére

    ajjajjajjj

    Most ezen felindulnva feldéződött: Engem idegrohamba kergettek azok a StarShip Troppoers kategórián aluli "üreskobakos bőrnyakúak" (most mindegy melyik film volt előbb), és csöpögött a nyál a hátamon attól, amit a kislánnyal levágtak ott rögtönzött papás-mamásban, mint valami "romantikus akcióvígjáték Medal of Honor stílusban".

    De megesett már, hogy újra tudtam értékelni egy filmet, akár csak azért, mert elsőre nem tudtam magam túltenni azon, ami zavart, így nem is láthattam meg azt, ami másodjára már tetszett, és összességében nagyobbat nyomott volna a mérlegen.

    A 4. rész pedig szerintem igen is poén! :P
    A "feltámadás" és "az egy nap alatt DNS-be átvésődő emberi emlékek" egy nagy hókuszpókusz. És utána is hasonlóan maszlagos a film, de számomra szórakoztató volt.
    És akkor hozzáteszem még azt, hogy akkoriban, mikor láttam, épp Firefly/Serenity-szerelmes voltam, és így nem is tudtam volna haragudni Joss-ra, amiért ide is becsempészett egy kicsit a stílusából, még ha nem is passzolt túlzottan a témába.

    Nekem az ilyesmivel sohasem volt bajom, ha valaki úgy "barmolt el" valamit, hogy közben önmagában nézve jó volt, amit csinált. Talán nem igazi Alien, de egy filmnek kellően szórakoztató volt. (De hát Whedon-nak valami Sci-fi alap kell, hogy kiélje a fantáziáját. A saját eredeti ötleteit pedig rendszeresen belefolytják, még akkor is ha a nem túl szegényes közönsége díjazná. Ilyen szempontból egy igazi tragi-komukum maga az ember és az egész munkássága is, nem csak némely befuccsolt projektjei. De én így "szeretem".) ;]

    Na de többet nem idézek fel belőle, akkor kár újranézni. Inkább utána írok. Az árnyoldala is megvan a majdnem-abszolút memóriának. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Aktív témák