Aktív témák
-
tween
őstag
Zöld Darázs (2011) : 5/10 ...erőltetett
-
Integra
titán
válasz hoffman_ #27422 üzenetére
di caprio is már megkaphatta volna a zoszkárt pár filmjéért.
pont ma néztem meg a király beszédét.
nekem szörnyen tetszett, egy nagyon szép film a barátságról. nem tudom eldönteni, hogy melyikőjük játéka tetszett jobban...
azt viszont (és ne kérdezd miért) meg nem tudom mondani, hogy ez egy oscart érő film volt e valóban vagy sem......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
hoffman_
nagyúr
válasz Integra #27453 üzenetére
Alapvetően elég egy rugóra jár az agyunk De komolyan. Én csípőből elleneztem a filmet amúgy anno, úgy tekintettem rá, mint egy Oscar-ra írt gonosz próbálkozásra az Inception-nel szemben. Aztán elkezdtük nézni haverral, és fikáztunk mint az őrült. A végére csak az lett belőle, hogy élvezetük, és tényleg tetszett Más kérdés, hogy mennyit ér a film valójában, én olyan hülyén véleményezek, hogy inkább nem is próbálom hova rakni. Nekem egyértelműen Geoffrey Rush szerepe tetszett jobban, de a színészi teljesítménynek mindkét oldalon emelem kalapom.
Egyébiránt pedig DiCapriOscar-t követelek. (egy Hurt Locker, Leading Role helyett pont beillene pl...)
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Integra
titán
válasz hoffman_ #27454 üzenetére
hajlok én is rush felé nagyon tetszett a kimért higgadtsága, a mimikája, ahogy a bölcsesség érződött rajta. de firth-nek sem lehetett ezt a dadogást könnyű eljátszania, vajon erre mennyit gyakorolhatott????
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
hoffman_
nagyúr
válasz Integra #27455 üzenetére
Én is gondolkodtam ezen egy csomót. Nem a legkönnyebb szerep a világon, az is tuti Rush szerepében az tetszett többek között, hogy teljesen egyenrangúként kezelte a királyt, annyira jól találták ki ezt a részét az egész forgatókönyvnek. Meg tényleg, úgy az egészet nem érezte műnek az ember. Ez 1-2 hétnyi dadogás óra után biztos nem ment volna
-
brownus
veterán
ezt a fejet
btw, elkezdem növeszteni a szakállamat rili!!
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
márciusi filmajánló: rango, the mechanic, battle: l.a sucker punch, the eagle. ezek moziban nézősek lesznek. asszem a rango mától megy
-
tween
őstag
Good Will Hunting (1997) : 8/10
-
ToBeY
nagyúr
Death Race 2 6.5/10
Szódával elmegy,elég messze van az első résztől.Jó 40percig nem is igazán indúl be a film.
[ Szerkesztve ]
-
BITBOYS
addikt
Terhes társaság (értékelhetetlen)
mod: Most nézem az eddigi értékeléseket, mit fogok kapni ezért..
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
Jóvan, meggyőztetek Alapvetően meg akartam nézni, egy kellemetlenkedő post nem fog eltántorítnai
-
darál0w
Jómunkásember
Diary of a Wimpy Kid
délutáni "mesécske"...kisgyerkőccel érdemes megnézni. 3/10
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
hoffman_
nagyúr
válasz Pitterix #27476 üzenetére
Az egy elég gyatra színész, bár ebbe a filmbe ő kell. De Vin Diesel, na ő egy isten, ő k*rva kemény! Kajak alig várom a filmet. Haverrsráccal a 4-et is 2x láttuk moziban. A Halálos Iramban nem egy Ponyvaregény, vagy Forrest Gump, de valami eszeveszett jó, ha az ember a megfelelő helyen kezeli. Én alig várom.
Ja, és ebben a részben benne lesznek a régiek mind egy szálig; Mia, Pierce, O'Conner és Torettoooo
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz BITBOYS #27463 üzenetére
ooo, kurva jó road movie! egy viccessel kell leülni elé, Te! simán egy 8/10
más: zsír az új motion postere a conannek: conan poster
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz brownus #27478 üzenetére
Nekem nem ad be Chorem alól képetBeadta Erre kíváncsi leszek én is. Amúgy erről jut eszembe, hogy ez a tavasz egész jó eresztésnek tűnik. (A blognak kellemes, meleg érzést ad a fenomenális Kill Bill jelenet, mint háttér )
mod: Most meg is néztem yútúbon az a scene-t - te jó ég, padló
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz Pitterix #27480 üzenetére
Na igen. A Tokyo Drift-et nem láttam. Itt pihen már 720p-ben, de még nem volt időm rá sajna. Az biztos, hogy ez a rész nem Fast and Furious, de azért egy agyament autós filmnek elmegy. Szerintem a ferdesrác sok vizet nem fog zavarni. Hát könyörgöm, most játszik Vin Diesel, esélye nem volt bármilyen szerepre. Szerintem csak ráfényképezték a borítóra
[ Szerkesztve ]
-
Pitterix
őstag
-
mephi666
nagyúr
a 2. rész sem olyan rossz szerintünk... barátnőmmel úgy néztük, hogy az első rész tetszett (mármint egy popcornmúvinak tökéletes volt), de nem voltak nagy elvárásaink és így kellemesen csalódtunk... helyén kell kezelni azt a filmet is: úgy, mint mondjuk a crank-et, golyózáport és hasonlókat... nem kell világmegváltó klisémentes filmet várni és akkor nem csalódik az ember
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Jhonny06
veterán
Due Date (2010)
Hát nem valami magasröptű film, az biztos. Egyszer nézhető. 5/10.
Mondjuk nekem a Hangover sem tetszett, átlagos szar amerikai vígjáték, tele klisékkel. Nem volt viccesebb, mint bármelyik más kéthetente megjelenő klón. IMDb 7,9 meg röhejes.
-
mephi666
nagyúr
ez ilyen "elősztori" akart lenni, vagymi... arra mentek, hogy "frankensteint" bemutassák, hogy hogy/miért került oda a sittre és hogy lett belőle az, aki... n+1 klisé volt azért benne, de minket kellemesen szórakoztatott... láttunk már sokkal rosszabb filmeket is mostanában
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
hoffman_
nagyúr
válasz Pitterix #27484 üzenetére
Hát pedig a Jarhead és a Legion ég és föld A Legion-nal az volt a bajom, hogy elgagyizták. Pedig a Supernatural című sorozatban(nagy kedvencem) lévő angyal szál igen csak bejövős. De a Jarheadet mindentől függetleül pótolnám a helyedben, szerintem irtó jó film
-
Pitterix
őstag
-
gejala
őstag
Hishe egyre jobb lesz, az új videójuk már könnyesre röhögős. [How The Dark Knight Should Have Ended]
Ezek a "Superman és Batman beszélgetnek a kávézóban" részek a legütősebbek.[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
Death Race (2008) 7/10
Ninja (2009) 6,3/10
-
hoffman_
nagyúr
válasz gejala #27497 üzenetére
Ez se gyerek, személyes kedvenc. Hetente újranézem, egyszerűen zseniális (amúgy ez a keshen gyerek nagyon durva legós videókat csinál)
Ja, és aki szereti a Bourne-ultimátumot, annak ez kötelező (eredeti a hang!)
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Battlefield V
- Opel topik
- PlayStation 5
- Kutya topik
- Apple notebookok
- Milyen monitort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest