Aktív témák

  • Jhonny06

    veterán

    válasz gejala #26529 üzenetére

    "Szeretem az ilyen dolgokat, amikor minden kritikus meg filmszakmabeli hülye, de a fórum bezzeg tele van igazi filmesztétákkal, akik jól megmondják, mi a tuti."

    Te pont ezt csinálod, csak fordítva. Nos, az sem jobb, hogy 0 saját véleménnyel és érvelés nélkül (azt, hogy benyögöd ide, hogy "mert jó a forgatókönyv" nem érvelés) mások véleményével próbálsz felülkerekedni. Ezt a baromságot pedig gyorsan felejtsd el, hogy ha pár "kritikus" szerint jó egy film, akkor az a megrendíthetetlen igazság és hülyét csinál magából az, aki az ellenkezőjét állítja. Gyors példa, hogy mennyire vissza tud nyalni a fagyi: ezen a fórumon te és rajtad kívül talán még egy ember állítja, hogy a TSN kimagaslóan jó, ehhez képest az Inception egyáltalán nem. Na most akkor nálunk van a megrendíthetetlen igazság, te meg hülyét csinálsz magadból minden egyes kommenteddel. Ezzel az erővel.

    "Mondj egy példát, mikor is kellene a zenére figyelni a film helyett. Ha direkt elkezdem hallgatni a zenét, akkor kiesem a filmből, ami nem jó."

    Megsúgom: Inception utolsó 1-2 perce. Hans Zimmer mindenki szerint az egyik legjobb (ahogy te szoktad írni) filmzene-szerző, míg a TSN-féle 0, semmit nem tett le az asztalra, ez sem maradt meg az emberek 99%-ában a film után. Még a nevét is ki kell gúgliznom, ha írni szeretnék róla.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák