Aktív témák

  • Cola111

    aktív tag

    The Spy Next Door 10/5
    Chan még mindig rutinosan és bámulatos frissességgel osztja a hatalmas pofonokat - nagyjából ez az egyetlen értékelhető motívuma a filmnek.

    The Human Centipede 10/4
    cím mögött egy pofonegyszerű, de iszonyatosan elborult ötlet lapult meg, ami a hatásos előzetessel,sikeresen elhitette velem, hogy ez egy olyan mozi lesz aminek megtekintése közben biztosan szenvedni fogok, de egyúttal imádni fogom minden egyes, beteges/zseniális percét.Hát nem. Aki látott már életében B kategóriás slasher-t, az kis túlzással nyugodtan áttekerheti a Human Centipede első 40-45 percét; a film első fele nyomokban sem különbözik futószalagon gyártott társaitól, ami azért problémás, mert ez a jellegtelen, buta tucatmarháskodás elviszi a játékidő felét. Pedig itt lehetne megalapozni a horrort.A forgatókönyvíró úgy volt vele gondolom, hogy a sokkhatás kitart a stáblistáig

    I am Sam 10/7
    Fogyatékosok szerepeltetése a vásznon mindig hálás és megtérülő dolog, persze megható meg minden.

    Jonah Hex 10/5
    Megan Fox nem váltotta be a reményeimet: itt is csak szép, de nem hiteles. Itt egy prostituáltat játszik (testhez álló szerep…)

    Inside Man 10/8
    Nekem nagyon bejött a film, Denzel Washington, és Jodie Foster hanyag eleganciája nagyot dob a filmen.

    12 Rounds 10/8
    Elvoltam, mert végig fent tudott tartani egy kisebb fajta feszültséget, meg izgalmat, nekem meg ennyi már elég is. (Tudom, nem is mondjátok, igénytelenség felsőfokon.) 12 menet tényleg mindent magában hordoz, ami rá ordítható egy B-filmre.Egy valamibe viszont nem lehet belekötni, mégpedig abba, hogy lassú lenne film.

Aktív témák