Új hozzászólás Aktív témák

  • Woodslave

    nagyúr

    nem olyan rég hallottam valami eszmefuttatást arró, hogy az életben senki nincs a helyén (munka karrierre gondolt aki mondta) mert ha jó vagy valamiben akkor addig emelkedsz amíg olyan helyre kerülsz ahol már nem vagy jó. Persze lehet túlzás de átkötöttem fifa divisióra.

    Tegnap div 7-ben 10-ből 2-t nyertem. Ismét előjött a rendszer egyik hátulütője, hogy olyan helyre kerültem ahova nem vagyok való. De tök mindegy hogy ez most 7 vagy magasabb, mert mindenki feljebb fog jutni onnan ahova való mert a rendszer ezt lehetővé teszi mert feljutni most könnyebb. Checkpoint stb.

    Ami abból a szempontból se mindegy hogy a faxnak sincs kedve így játszani, de ha mondjuk a wl kvalira gondolok (ami természetesen hipotetikus mert ilyen játéktudással esélyem nincs a playoffon) akkor mondjuk div 8-ban nyernék 5-ből 2-3-at 40*3 legyen a legjobb ehetőség 120 pontot kapnék plusz a vereség nem lenne rq mert szorosabb az meg mittomén 7 pont 134. Div 7-ben nyerek egyet 50 pontért a maradék meccsen meg qrvaanyázva kilépek nulla pontért. 50 pont. :U

    Arról nem is beszélve, hogy ezekben a divekben a reward kalap xart nem ér, nem lesz wl reward se. MInden 50-ik napon legalább 1 hétig olyan játékosok szopatnak xarrá akik menetelnek felfelé div 4-1be...

    Kicsit felötlött bennem, hogy nég pay to winebbre akarták csinálni mert div 7 Günter lehet azt mondja belerakom a fifa pontot mert más esélye nincs hogy jobb játékosa legyen. Ettől még csak annyit ér el, hogy nem pay to win hasonló skillest nagyobb eséllyel ver meg, de megint eljut oda ahova nem lesz való. De lehet nem jól érzékelem a dolgot.

    Maradna a sb de most valahogy nem érzem a motivációt arra se. Tavaly legalább voltak a bronz csapatok, legendáson 5-0 aztán lehetett haladni, most nem néztem ezen a héten, trialban 40-ből 2 darab bronz(os) csapat volt. Semi pro 1000 pontból meg nem igazán lesz elite1 40 meccsnél kevesebből.

    [ Szerkesztve ]

    "akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

Új hozzászólás Aktív témák