Új hozzászólás Aktív témák

  • mcwolf79

    veterán

    válasz Meghivott #7691 üzenetére

    Nekem még sosem volt ezzel gondom. Beállítottam két eltérő mezt, és eddig úgy adta ahogy kell.

    Más: pénteken hirtelen felindulásból így döntöttem, hogy az elég jó LaLiga-s csapatot felszámolom, és kipróbálok egy másik összeàllítàst. Francia csapatot gondoltam , lássuk mit tud Mbappe és Neymar. Hát számomra csalódás lett. Mbappe csak papíron gyors , Messi után kimondottan lassúnak tűnik , pedig elvileg gyorsabb. Lehet azért nem vált be, mert azért én még nem vagyok olyan szinten , hogy labdazsonglőrködéssel átvigyem a labdát egy emberrel az egész védelmen. Ben Yedder és Depay tisztességesen tette a dolgát , de a "nagyàgyúk" számomra csalódást okoztak. A Messi & Felix páros hatékonyabb volt. Meg valahogy nem élveztem annyira a játékot , mint az előző csapatommal.
    Szerencse, hogy gyakorlatilag egy az egyben vissza tudtam vásárolni a régi összeàllîtàst , két nap alatt nem borult fel annyira a piac.
    Messi kiugratàsa továbbra is hatékony , és valahogy az egész LaLiga-s csapat jobbnak tűnik összességében.

    Hétvégén lejàtszottam életem első WL-jét , Silver1-ben végeztem. Tudom siralmas , de ennyire futotta (csak idén kezdtem a focit) .Hát asszem maradok a DR-nàl. Nem begyere , hogy Div1-es pro-k hülyére vernek, kapok 6-8 gólt, és ráadásul az összes gólörömöt végignézetik velem . DIV-ben legalább magamhoz való ellenfelet dob. Főleg így , hogy a WL beleszámít a meccseken, ez elég kibaxàs. Nem tudom mire vélni az EA miért vette ilyen karcsúra a figuràt.

    Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

Új hozzászólás Aktív témák