Új hozzászólás Aktív témák

  • Woodslave

    nagyúr

    válasz Edgar2621 #22088 üzenetére

    én is minden nap amikor játszok azt mondom hogy szívből gyűlölöm ezt a játékot és csak azzal tehetek jó magamnak (sőt már azt mondom a nagyobb gyereknek is) hogy nem veszem meg. Ő is inkább warzonezik pedig abban béna ;] :D (sajnálom is mert a kisebb aki nem fifázik csak warzonezik mindig mondja hogy volt már 1 meg 3-ik engem meg egyáltalán nem érdekel, az jobban ha mondjuk a nagyobb anno gold 3 lett wl-en)

    Magam részéről (akinek nem jön természetesen a div 2 meg wl gold 1 vagy elit) csak úgy látom értelmét ennek a játéknak ha gürözik vele az ember hogy minél jobb csapata legyen (aztán idén kiderült hogy nem biztos). De ha még gürizel akkor se lesz jó csapatot ezen a szinten csak ha qrva nagy mákod is van mellé.

    Persze az lenne a legjobb ha div 10-ben lexarva mindent egy fun gold csapattal elvárások nélkül tudnék játszani heti 10-20 meccset, hab a tortán hétvégén a wl-ben pár meccset extra pakk nyitogatás élmény miatt. Viszont ennyira meg nem szórakoztató a játék. Amíg a gameplay nem fun, hanem kínlódás minden és mindenki ellen addig ezért se érdemes megvenni.

    Viszont most úgy érzem ezt a melót képtelen leszek még egyszer egy ilyen játékba rakni már most herótom van az sb-től nem hiszem hogy ez megváltozik a 21-re már. Ha meg nem teszek bele marad a xar és ez ilyen xarspirál ami egyre lejjebb visz :D

    [ Szerkesztve ]

    "akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

Új hozzászólás Aktív témák