Új hozzászólás Aktív témák

  • evibly

    senior tag

    válasz arpo04 #14754 üzenetére

    A mid DP untrade, szóval ő marad mindenképp!

    De, nézegettem, de hozzá valahogy nem fűz semmi - illetve vele kapcsolatban sem nagyon tudok döntést hozni. De látom, h nála már a prime is beleférne a büdzsébe!

    (#14756) Mrguba
    Csak párszor tudtam használni, de egyelőre nincs sok túl jó benyomásom róla. Adni kellene neki esélyt, de középső CAM-ben DP egyelőre bebiztosította a helyét, szélső CAM-be meg abszolút nem való. A scream lapját nagyon szerettem, még a 2* weak foottal is tök jó dolgokat lehetett vele művelni a 16-os környékén. Ezt most azért csináltam meg, mert linket ad a Bundes játékosaimnak, meg volt egy untrade duplikált Ederson raktáron, akit el kellett lőni valami értelmes dologra.

    (#14757) eM'82
    Lehet, hogy kezdem Cruyff-al a tesztet, és ha valamiért nem feküdne, akkor jöhet Pelé :) Köszi szépen! Én is sokat mentem, meg gyakoroltam, stb., de a hétfő este azt mutatta ismét (tudom, böszme nagy közhely), hogy ha higgadtan viseled a játék fasságait, akkor azokat a meccseket is be lehet húzni, amik abszolút kétesélyesek.

    (#14759) toxicjew
    Na, ezzel nem könnyítetted meg a helyzetemet :C Az a helyzet, hogy az a 5*5* nagyon vonzó dolog, és DP-nél is élvezem (ezért is szeretném Havertzet), hogy nem kell latolgatni, melyik oldalra forduljak lövés előtt...

Új hozzászólás Aktív témák