Új hozzászólás Aktív témák

  • Lori82

    senior tag

    Játékrészekre bontva ha csak 1 embert max kettőt lehet mondani az idei Fifából kik azok a játékosok legendákat leszámítva akiket nagyon kedveltetek vagy nagyon hatékonyak voltak?Nekem így néz ki:
    Támadók : TOTS Firmino. Sokak szerint a PL legjobb csatára TOTS Aguero is meg volt,de egyszerűen nem éreztem vele annyira a kaput mint Firminoval. Bobby Tekerve,fejjel,közelről,távolról állat volt.TOTS Son is nagyon király volt ,de Firminonak adnám a legjobb támadó címet
    Középpálya : TOTS De Bruyne .Biztos vannak akiknek nem jött be,de ha szarban voltam és nem volt ötletem mi a szart kellene csinálni,akkor az volt a taktikám,hogy csinálj lövőhelyzetet Kevinnek.25-30 méterekről óriási gólokat rúgtam vele. Minden második meccsen betalált. 351meccs /175 g
    Védelem Ez nagyon nehéz.Sok védőt próbáltam,IF-eket ,FOF-okat,Tots-okat,de nekem a játék vége fele megjelenő FOF Stones lett a kedvencem.
    Kapus : Kapusokból nem sokat próbáltam.De Gea állítólag a legjobb volt,de Chelsea szurkolóként nem akartam Manus játékost. TOTS Courtois lett a kedvenc,az áruló :)

Új hozzászólás Aktív témák