- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kérdéseket vet fel, hogy adatközpontok épülnek az erőművek mellé
- DIGI internet
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Béta iOS-t használók topikja
- ASUS routerek
- Netflix
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegitossj7
addikt
+
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
dracox
addikt
válasz vegitossj7 #7047 üzenetére
Akkor a következő rész sem lesz ilyentől mentes... Fasza
-
gmx9
aktív tag
Új keretet kezdtem építeni. Full bronz csapattal kaptam egy full aranyt, de még így is nevetséges gólokkal vezet (megpattan a védőmön, rárúgja a védőmre és bepattan). Persze még a visszajátszásokat sem képes lenyomni, annyira veri rájuk.
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
argentin27
senior tag
HELP
Most építem brazil csapatomat és kéne egy kapus, valakinek valami tapasztalat esetleg???
-
elod22
senior tag
válasz argentin27 #7055 üzenetére
Julio César vagy Jefferson. Diego Alves elég gyenge szerintem (a sima változata, IF-ról nincs tapasztalatom)
U.I: Elég nagy az esély egy SIF Higuian-ra.
-
Nazara
őstag
Helton büntet, én elég sokat használtam, Begovic, Handanovic és Adler mellett a legkiegyensúlyozottabb kapusok közé sorolnám a játékban.
(#7056) elod22: Jó kis csapatok, bár én azért nem tudok az ilyenekkel játszani, mert sokpasszos stilusom van, aztán a bötékkel nem megy...
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
argentin27
senior tag
THX most Jeffersont fogom próbálni macskában!
-
danikollar
őstag
Én is Heltont ajánlom!
-
Sanyicucu
aktív tag
Megvettem "csoda" Roooneyt (alap). Azóta játszottam 7 meccset mindig kezdő volt és minden meccset elvesztettem. A 8. meccsen lecseréltem a 65. percben Nasrira és nyertem.Valamilyen lapot kellene rárakni?KTK-ba játszatom.
-
argentin27
senior tag
Megalkottam egy BRAZIL csapatot és olyan fing szar az egész, hiába 100-as a csapatösszhang, de a narancssárga csík a játékosok között az édes kevés egy jó csapathoz, mert nem egy csapatban vagy legalább egy bajnokságban játszanának! Ez vicc hogy összeraksz egy válogatottat és NYOMORÉK az egész!
Marcelo- ThiagoS.- David L. - Maicon - Oscar - Ramires- Fernandinho - Willian - Pato - Hulk EGY SZAR
[ Szerkesztve ]
-
dracox
addikt
válasz argentin27 #7062 üzenetére
Esetleg a gép az ellenfélnek kezdeményez nyomjál le a csapattal még egy jó pár meccset szerintem
-
Sanyicucu
aktív tag
Rooney (KTK) és Eto'o-ra milyen lapot érdemes rakni?
-
MdewC
nagyúr
Megvettem cserébe Sif Destrot 16K-ért, illetve tesztelek egy 4. beállítást. Vki próbálta a feltolt védekezést amit írtam?
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
zsoltirte
aktív tag
Brazil csapathoz milyen menedzsert tegyek be? Semmit? Most komolyan nincs brazil menedzser a brazil vb évében a Fifa játékban vagy csak a piac ratyiskodik?
-
argentin27
senior tag
Visszavonom az Brazil csapat fikázását! Nagyon jóóóóó! Igazad lett kellett pár meccs a fiúknak!
Feljutottam 3. osztályba velük 8-1-1 mérleggel! Még jobb lenne ha mindenkinek 10-es lenne a chem-je mert a fele csapatnak csak 9-es!Azt nem lehet valahogy felpattintani 10-re???
-
zsoltirte
aktív tag
válasz argentin27 #7068 üzenetére
(#7067) zsoltirte
Így lehetne egyből, de nem találok menedzsert.
[ Szerkesztve ]
-
dracox
addikt
válasz argentin27 #7071 üzenetére
Jobb oldalra a psg-s Lucast kipróbálhatod Fernandinho helyett meg ha van zseton akkor jobb hátvéd Dani Alves ezen kívül nekem tetszik az összeállítás
-
Sanyicucu
aktív tag
milyen posztra rakjam Sturridge-ot?
-
argentin27
senior tag
-
Nazara
őstag
válasz argentin27 #7075 üzenetére
Paulinho nagyon jó box-to-box középpályás, ajánlott!
Dani Alves helyett meg őt vedd meg.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
zsoltirte
aktív tag
A mostani kupánál tényleg 6 nemzetből kell 3-3 játékos a keretbe? Nincs kedvem fölösen vásárolgatni, mert most az offline idénybe is rosszul írta ki megint a feltételt és már nem az első ilyen elírás.
-
deszkaúr
tag
bocs hogy beleszólok
nekem is van brazil csapatom
Alves mindeképp megéri a pénzét cseréje nálam Maicon ki szintén nem rossz
ktk ban Coutinho is elég frankó bár csak most tesztelem
elöl megvan Neymar mellette Lima , Fred, Jo vagy természetesen Pato
ja és ha az EA ugy akarja igy is elkalapálnak az ellenekdeszka
-
dracox
addikt
Cserének még megveheted Kaka-t meg Ronaldinho-t..Utóbbival nyomhatod a cseleket ahogy nem szégyelled
-
Nazara
őstag
válasz vegitossj7 #7081 üzenetére
Adom
-
argentin27
senior tag
Mondja meg valaki hogyan tudnak a harmadosztályban olyanok lenni akiknek egy félidő alatt 4-et bevágok és kilép a félidőben úgy hogy az én brazil csapatom szembe az ő: IF Reus, IF Robben, IF Diego Costa a tábadósora, megjegyzem a többi játékosa is elég borsos áron van és ha nem tud játszani honnan van ennyi zsetonja ilyen játékosokra?????
-
MdewC
nagyúr
válasz Sanyicucu #7074 üzenetére
Ha 4-2-3-1(2) és kérdezted hogy milyen lap kell Eto-ra, gondoltam akkor csatárként használod, mögé CAM poziba sztem simán kipróbálhatod Sturridge-ot. Rooney-t még ne add el, teszteld az új felállást és meglátod. Coinokkal, hogy állsz?
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Sanyicucu
aktív tag
válasz argentin27 #7085 üzenetére
ezt én sem értem.én is verem őket az én kis csóró csapatommal.ennél még az a jobb mikor a 2. félidőbe vesztésre áll és behozza Messit CR-t és Bale-t és úgy is megverem.
-
Sanyicucu
aktív tag
most csak 13 ezrem van mert kiköltekeztem.Eto csatár természetesen.Akkor Sturridge-ot KTK rakom.Hart nem igazán jön be Toure-ra meg nincs elég coinom még.
Használom a taktikáidat és elég jók.Én a hosszabb passzos játékot jobban szeretem.Nem az előre rugdosásosra gondolok.
most ez a csapatom [link]
[ Szerkesztve ]
-
dracox
addikt
válasz vegitossj7 #7081 üzenetére
Az EA nem szokta az olyanokat engedni viccet félretéve amúgy sajnos van benne igazság amit mondasz
[ Szerkesztve ]
-
deszkaúr
tag
válasz danikollar #7089 üzenetére
így van lehet bármilyen szuper csapatod ha a nagy Ő nem akarja akkor sosem nyersz
deszka
-
deszkaúr
tag
végülis ez a leidegesítőbb az egészben
deszka
-
deszkaúr
tag
valaki már írta itt pár napja
és én is egyetértek
ugyan már miért nem hagyják ezt az amúgy remek játékot
arra hogy eredményeit MI dönthessük el egymás között
mi JÁTÉKOSOKdeszka
-
argentin27
senior tag
Na mostmár tényleg megba..a a krva anyját az egész gci játék!
ÚGY NYER AZ ELLENFÉL HOGY DAVID LUIS EGYSZER MELLÉFEJEL TISZTA FELSZABADÍTÁSBÓL, EGYSZER PEDIG EGY BEJÖVŐ LABDÁNÁL SIMÁN LUFTOT RÚG!!Na nemá ez már tényleg felháborító!
-
vegitossj7
addikt
válasz argentin27 #7094 üzenetére
Rossz a játék, hibás, bugos, broken, szar, fos, csaló, okádék, köcsög és ezzel nem lehet mit kezdeni sajna...
Ezért üzenem itt mindenkinek, hogy vigyázzatok a 15-el, mert képesek ezt megint megcsinálni, és egy jó játékot basznak el szinte már direkt, majd fosnak a vásárlók fejére és kinevetik, ha segítséget kér tőlük ez ügyben...2 nap elég lenne nekik megcsinálni a játékot, de egyszerűen ennyire képtelenek megcsinálni...
Így van ez minden EA sports játéknál... NFL, NBA, stb... Egyszer kiadják bugosan, és akkor várják az utalásokat az ingame Pointokért, majd mennek üdülni a pénzből...Mocsok szemét banda, ami EA, az olyan mint óriási nagy egy ezüst szar.
Szépen csillog-villog, de attól még szar szagú marad...[ Szerkesztve ]
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
bmw528
tag
válasz argentin27 #7085 üzenetére
például azért mert mint többen mondták, egyszer csak nem mozog rendesen a csapatuk, egyáltalán nem biztos hogy nem tudna játszani, csak az ea manipulálja, vagy a lag közbeszól...
-
almos94
aktív tag
Ötleteket kérnék PL csapatomhoz:
RB,LB, és CB pozíciókban kik a legjobbak?
Kapuban Begovic, azt olvastam ő nagyon jó, nem érné meg lecserélnem Cech-re?Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...
-
almos94
aktív tag
válasz argentin27 #7098 üzenetére
RB-ben Ivanovic miben marad el a másik kettőtől? Walkernál lassabb, de erősebb, Richards-szal kb. egyforma erős és gyors is.
LB-ben Cole-ra hajtok, esetleg Baines nem jobb?
Luiztól olvasom mindenhol Koscielny helyett esetleg Kompany vagy Vidic? Utálom a franciát.[ Szerkesztve ]
Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...
-
argentin27
senior tag
válasz almos94 #7099 üzenetére
Richards és Sokkal gyorsabb mint Ivanovic , a gyors szélsők simán állva hagyják de Walkert és Rochit nem!!!
Cola az jó erős, de Baines is sokkal lassabb Clichynél!
Kompany az teljesen jó ha van rá coin-od!Hidd el számít a gyorsaság mert az ellenfelek általában Vadász vagy Katalizátoros szélsőkkel rohamoznak akik így még gyorsabbal lesznek, azokat valahogy meg kell fogni, de csak gyors szélső védőkkel lehet!
Érdekel az én csapatom?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Leleplezte az új 3D V-Cache dizájnt az AMD
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- OLED TV topic
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kérdéseket vet fel, hogy adatközpontok épülnek az erőművek mellé
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest