Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Student
senior tag
válasz Francesco003 #7595 üzenetére
Benzemát lehet nem érdemes kihagyni ...
Meg szerintem ini annyira nem jó.... Messit lehet CAM(ba) kéne tenni nem ?
Dr. Student
-
vegitossj7
addikt
Mocskos Digi
Csak nevetni tudok...
Belövöm, és egy csatorna se jön be a kábelen
Persze, mikor a BL megy, akkor fosik beTévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
MdewC
nagyúr
válasz Dr. Student #7602 üzenetére
Sztem ott jó lenne, én oda tenném.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Francesco003
aktív tag
válasz Dr. Student #7602 üzenetére
Benzema megvan de sokat nem fűzök hozzá...nem jött be nekem..
Messit meg kipróbálom majd ini helyett..[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz Francesco003 #7605 üzenetére
Nem vitatom.
Nálam IF Pogba és IF Vidal kirobbanthatatlan CDM-ben.praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
BlessedElroy
senior tag
Szerintetek melyik nemzet játékosaiból/bajnokságából lehet a legerősebb/legjobban használható csapatot építeni?
Origin: BlessedElroy
-
Blashe
aktív tag
MdewC !
4-4-2 felállásra nincs esetleg valami jó egyéni taktikád ? Fő szempont az erős védekezés lenne.
-
danikollar
őstag
válasz BlessedElroy #7609 üzenetére
Szerintem Francia, Brazil, Belga, Olasz. De vegitossj7 kolléga a kóreaiakra esküszik. Itt a nemzetre gondolok. Nekem vagy egy budget portugál ligás keretem, ami nekem nagyon bejött, xbox360-as havernak meg nem.
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Student
senior tag
Este lesz a Real M - Bayern M
Nem tudjátok esetleg, hogy hol lehet nézni online ? Mivel nincs digisportom.....
Dr. Student
-
deszkimo
csendes tag
válasz Dr. Student #7612 üzenetére
Itt mindig szokták streamelni a magyar sportcsatornákat.
[link][ Szerkesztve ]
-
Nazara
őstag
Itt lesznek egy órával a meccs előtt a linkek, ha még nem használtál ilyet, akkor a sopcast, acestream, meg a streamtorrent nem fog menni, használd a flash-felirattal rendelkezőeket, lehetőleg minél feljebbről a listán.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
MdewC
nagyúr
válasz BlessedElroy #7609 üzenetére
Sztem Olasz, Seria A!
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
PAUBEN
tag
Ma lesz már tots?
-
PAUBEN
tag
válasz danikollar #7619 üzenetére
és mikortól?
-
BlessedElroy
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
-
barcabome
aktív tag
Az elmúlt 2 napban 3-ad osztályból 5-öd osztályig estem vissza, most is elég rossz a helyzetem az 5öd ligában, de csináltam egy belga csapatot (a legolcsóbbat ami még félig-meddig arany), de nem rossz.
-
vegitossj7
addikt
válasz danikollar #7611 üzenetére
Ha bajnokság, akkor Korea, de ha nyerni is akarsz, akkor a Liga MX
Akkor itt van a csapat
2x5* WF és a padon is 1 5* WFTévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
BlessedElroy
senior tag
Na eladtam a BPL-es csapatomat, kipróbálok egy olaszt. Viszont LB poszt-on kicsit hiány van úgy látom. Ki lehet a legmegfelelőbb. Ez a kérdés elsősorban az olasz liga mestereinek szól, de minden javaslatot szívesen fogadok.
-
sch_a
addikt
válasz vegitossj7 #7625 üzenetére
Hagytam is most magamnál fél milla coint. Nem sok, de azért pár csapatot csinálok most belőle.
-
elod22
senior tag
Na vettem pár IF-t diszkont áron (Hulk, Higuain, Juanfran, Sokratis, Coutinho)
Majd megírom hogy muzsikáltak, miután kipróbáltam őket. -
Genji
őstag
válasz BlessedElroy #7626 üzenetére
Egyértelműen Marthinho! Ha pedig nem bánod hogy vesztesz pár chemy pontot Armero vagy Asamoah "lehozása" se rossz idea.
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
danikollar
őstag
válasz BlessedElroy #7626 üzenetére
Nekem Constant és Antonini is jó volt, de jelenleg is Constant van használatban.
-
BlessedElroy
senior tag
Köszönöm a válaszokat!Megnézem mindhármat.
Ja ez a Martinho, ezt már néztem,mert kva gyorsnak kell lennie stat alapján, de letettem róla
Jelenleg Constant van. Mivel nem ismerem az olasz focit(a focit sem ) így megvettem Raduval együtt.
Már csak ki kellene próbálni a csapatot...[ Szerkesztve ]
-
zsoltirte
aktív tag
Nálam is Constant van. Védekezik, támad, passzol, sebességével sincs gond etc... Nem egy Marcelo az igazi, de azért jó.
-
BlessedElroy
senior tag
Nos Urak, kérnék egy kis segítséget!
Megvolt az első meccs, nyertem 4-1-re, de lefújás után elvesztettem a kapcsolatot bla bla...kivágott az ultimate team módból is. De nem ez lényeg...
Balotelli egy állat, az ok. De hogy Tevez 7-ből 6x nem találta el a kaput, az fasza volt(amikor eltalálta az gól is lett ). Tehát kéne a vaddisznó mellé egy másik csatár.
CAM: Di Natale és Kaka( sztem helyette is kéne vki)
CDM: De Rossi és Vidal.Ők elég jól elvoltak.
Védelem az nem volt rossz, de oda elfogadnék 1-2 tippet.CB-k : Chiellini és Benatia. IF Maiconnak sztem azért biztos helye van.
4-2-2-2-ben játszok, tehát 2db CAM kell.[ Szerkesztve ]
-
Rypejakten
addikt
válasz BlessedElroy #7633 üzenetére
Tévez meg CAM-be szerintem jobb, mint csatárba, ugyanúgy, mint ahogy Suárez.
-
BlessedElroy
senior tag
válasz Rypejakten #7634 üzenetére
Akkor megnézem Kaka helyett, köszönöm a tippet.
-
vegitossj7
addikt
Én csak ezért visszajönnék a 14-be
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
Francesco003
aktív tag
küldök mindjárt linket.:d
na itt mindent lehet nézni:dd
[ Szerkesztve ]
-
Nazara
őstag
válasz vegitossj7 #7636 üzenetére
Az a TOTS Cahill-De Gea kettős nyamm.
(#7637) vegitossj7: Hát érte még én is visszatérnék, majd kiváncsi leszek az árára
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
BlessedElroy
senior tag
Mikor lesz aktív a TOTW játékban?
-
boff
senior tag
válasz BlessedElroy #7640 üzenetére
Mikor fognak aktívan dolgozni a játék javításán? Az elmúlt napokba 7 bnf-em volt azért mert megnyertem 1 meccset és a végén mikor lépnék ki kiírja, hogy hiba az ea szervereihez való kapcsolódáskor aztán kilép és visszalépek futba aztán jön a bnf dumával meg vesztes meccsel.. Most az Excellent kupám múlott ezen mert többször nem tudom megpróbálni mert lejár az idő..
-
zsoltirte
aktív tag
Ha valaki megvette a 2014 FIFA World Cup Brazil játékot, akkor írhatna róla pár szót.
-
vegitossj7
addikt
Ha valaki brazil ezüst csapatot csinál, ajánlom őt
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
boff
senior tag
Játszottam egy sima kupát amit megnyertem de természetesen mi történt? Hát az amit leírtam... Valami linket küldhetnétek ahol mindenféle kérdőív kitöltése nélkül közvetlen írhatnék az EA-nak, hogy elküldjem őket mostmár úgy rendesen.. Ezek után minumum 5db arany prémium csomaggal jönnek nekem meg úgy 50k zsetonnal..
-
zsoltirte
aktív tag
Xbox 360-n szépen bezuhant a piac. Felnéztem, mert furcsa volt, h 2,3 milla élő igazolás van. Ramos 6800 zsetonért lett első licitre, Di Maria 3.játékos licitre 5200 zsetonért. A kettő együtt kb 35-40k szokott lenni. Sajna nincs több zsetonom, pedig lenne még mit venni.
Szerintetek ez mennyi ideig van így? Gondolom az új kártyák miatt van ez.
[ Szerkesztve ]
-
BlessedElroy
senior tag
Aztakurva...
Most esett le ugyanabban a packban Podolosky és Sterling TOTW.Origin: BlessedElroy
-
zsoltirte
aktív tag
HD Streamet nem tudtok a meccsre? Ha már szóba került.
[ Szerkesztve ]
-
Francesco003
aktív tag
60k nyitás és semmi:SS
Új hozzászólás Aktív témák
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest