Új hozzászólás Aktív témák
-
hunmadrid
csendes tag
Tudtok ajánlani a spanyol ligából játékosokat a csapatomba(Liga BBVA)? Akiket mindenképpen érdemes lenne kipróbálni?
Még egy kérdés? Nincs valaki aki eladná Dani Alvest, Di Mariát, vagy esetleg Casillast tűrhető áron? Előre is köszi -
Nazara
őstag
válasz Sanyicucu #7150 üzenetére
Bizony.... sajnos...
(#7147) roderik18: Drenthe-van Persie-Robben, kész a csodahármas
(#7148) dracox Mennyit kereskedtél már össze?
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
Sanyicucu
aktív tag
ezt a csapatot vertem meg 4-1-re.
[ Szerkesztve ]
-
Sanyicucu
aktív tag
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_4_14_qbzafrimc9.jpg
[ Szerkesztve ]
-
hunmadrid
csendes tag
Adjatok már tippet kereskedésre nekem légyszíves. Zsetonra lenne szükségem és jól jönne néhány tipp vagy trükk. Előre is nagyon köszönök
-
elod22
senior tag
válasz hunmadrid #7159 üzenetére
Nekem van egy bevált módszerem. Menedzserekre teszek népszerű ligamódosító kártyákat.
Egy konkrét példa Spalettire teszel egy brazil ligás kártyát, ez kb. 350+150 zseton. Ezt simán elviszik 1400-1500-ért. Ugyancsak Spalettire tehetsz Serie A (1900), Bundesliga (2800), Ligue 1(3200) kártyát. Zárójelben az árat tüntettem fel, hogy ennyiben adtam el viszonylag elég gyorsan őket, de ha türelmesebb vagy listázhatod drágábban.Mondjuk azt nem értem, miért veszik úgy a Brazil ligás Spalettiket. Biztos azt hiszik, hogy növeli a brazil válogatott összhangját
[ Szerkesztve ]
-
dracox
addikt
Vegyetek játékosokat amik nem alap összhangúak és adjátok el őket 500-1000 haszonnal. Minél drágább egy játékos annál nagyobb haszonnal persze. Ahogy pedig van időtök ránézni úgy listázzátok őket. Ennyi a lényege az egésznek
-
zsoltirte
aktív tag
Online kupa. Döntő. 3-0-ra megyek. 55. perc körül az ellen, akinek addig 3 gyenge kapura lövése volt, kilép és molyol valamit. Megy tovább a játék, de kész. Nekem onnantól semmi nem sikerül. SEMMI. A meccs hátralévő részében nem tudtam kapura se lőni, mert egyszerűen nem lőtt. K ügyes ellenfél a 90.-be persze kiegyenlít, majd a hosszabbításban meg berúgja a 4. gólt és egy rohadt mocsok módon szétcsalt fosmeccsen megnyeri az online kupát. Rohadjon meg az egész EA, ezzel a játékkal együtt ahol van.
Ilyen kilép az ellen és onnantól egy kalap fos a meccs, pedig már nem először van, szóval lehetséges, hogy ténylegesen csalnak valahogy Xbox360-n. -
Dr. Student
senior tag
Folyamatosan ledob a szerver ... Nálatok nem csinálja ?
Dr. Student
-
argentin27
senior tag
válasz Dr. Student #7172 üzenetére
Nálam patent!
-
dracox
addikt
válasz argentin27 #7173 üzenetére
nálam sincs gond...csak egy coinhacker... az első félidő kb. 1 perc ha volt, mert úgy pörgött az óra, mintha valami stopperóra lenne...2. félidő szintén...0-0 lett a végeredmény hamar
-
argentin27
senior tag
Emberek ez a HULK gyerek valami fantasztikus ezt nem nyomja el semmilyen csicska Clichy féle gyorslábú, HULK BIVALY és gyors is mint állat ja és akkorát lő hogy a kapus ritkán tudja fogni csak kipattan róla!!!
-
vegitossj7
addikt
Micsoda cseleket tud ez a Cahill
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
dracox
addikt
válasz vegitossj7 #7176 üzenetére
Ez gondolom már a 6. csillagos csel
-
roderik18
csendes tag
válasz vegitossj7 #7176 üzenetére
DDDDDD
-
dracox
addikt
Ismét Eliseu-t ajánlom BBVA-s csapatoknak balhátvédnek. Tegnap szögletnél kipattanó labdákat 20m-ről simán bevágta két egymást követő meccsen tiszta Roberto Carlos csak kisebb kiadásban
-
almos94
aktív tag
Játékosok egymás közt coint birnak küldeni?
Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...
-
terencehIII
tag
Erre valaki tud valami:
Manager Leagues kártyák mire valók? -
Nazara
őstag
válasz terencehIII #7184 üzenetére
Pl. egy angol ligás Wengerre rátéve egy olasz ligásat, akkor a csapatod olasz ligás és francia játékosai kapnak menedzser bónuszt. Mindez persze csak a kerethez kiválasztott menedzserre érvényes.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
almos94
aktív tag
Szerintetek a következő játékosok mennyit érnek?
őrszem Terry, sólyom Rémy(79), Lövész Lukaku(80)
mindegyik kb 5-10 szerződés és 95+erőnlétMiért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...
-
danikollar
őstag
válasz terencehIII #7186 üzenetére
Igen, de max. 50%-ig növeld, tovább nem lehet.
-
gyulakr
tag
válasz almos94 #7187 üzenetére
annyit érnek, amennyit adnak érte... tapasztalataim szerint a chemistry nem számít, az erőnlét meg a szerződés sem nagyon. Az árakat megnézheted a webappon keresve, vagy itt: http://ultimateteamtrading.net/
ez utóbbi némileg pontatlan lehet.
-
Nazara
őstag
Futheaden ahol listázod a játékosokat, irja az árukat, és ennek az oszlopnak a tetején van egy mini xbox, mini ps3 és egy mini games for windows logó. Mindegyik a játékosok megfelelő értékét mutatja. Valamint, amikor megnyitsz egy játékost, felül mutatja mindhárom platformos árát, és az adottra kattintva felhozza a jelenlegi aukciókat.
-
danikollar
őstag
Ez kell neked, itt megnézheted akár 1 hónapra visszamenőleg is, hogy mennyiért keltek el játékosok.
-
terencehIII
tag
válasz danikollar #7188 üzenetére
Akár az is megcsinálhatom, hogy 50 db 1%-os managert veszek???
-
danikollar
őstag
válasz terencehIII #7193 üzenetére
Igen, de csak különbözőeket, tehát egy menedzser nem lehet meg kétszer.
-
roderik18
csendes tag
helo! Valakinek tapasztalat/véleménye van Szimpatikus uriember -rol? gyujtogetek rá
-
terencehIII
tag
válasz danikollar #7194 üzenetére
-
almos94
aktív tag
Te egy zseni vagy! Már azt hittem, hogy nem fog bejönni, már tegnap este óta listázok egy brazil ligás Spallettit 700-ért, de most azonnali 1000-rel elvitték. Kösz szépen a tanácsot, még párszor eljátszom.
Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...
-
Sanyicucu
aktív tag
én is vettem 8 menedzsert így már 10 van.ez miért is jó?
-
naeztnem1
csendes tag
sziasztok! azok a manager lapok mire adnak bónuszt?
-
Nazara
őstag
válasz naeztnem1 #7199 üzenetére
+ (#7198) Sanyicucu:
1, 2, és 3 %-os menedzserek vannak, ezekből kell 50%-nyit összevásárolni, (tehát pl. veszel 25 darab 2%-ost, de ugye egy menedzserből csak egy lehet a klubban!), igy amikor a szerződést applikálod a játékosra, akkor pl. 28-as lap esetében 42 mérkőzést kapsz. Igy tehát rengeteget lehet spórolni, ha egyszeri befektetés gyanánt megszerez az ember egy csomó menedzsert olcsón.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
- intel i5-6500 3.2GHz LGA1151+Gigabyte Alaplap+16GB DDR4 Ram félgép félkonfig
- ASUS VivoBook S14 S430FA NumberPad INTEL i3-8145U CPU, 512 GB SSD, 8GB RAM, INTEL UHD Graphics 620
- Keresek Xbox Series S konzolt, kontroller nélkül
- Apple Macbook Pro M2 Touchbar 13'', Space Gray, 256/8, 100% akku, garanciális
- Újszerű Kingston 32GB/3200MHz DDR4 HyperX Predator XMP (Kit! 2db 16GB) (HX432C16PB3K2/32) memória
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest