Új hozzászólás Aktív témák

  • Gercsa

    senior tag

    válasz F-ECT$ #1795 üzenetére

    Ok. Van rá pénzed.

    Ettől függetlenül, úgy látom a hozzászólásaid alapján, hogy elég járatlan vagy a témában, szóval először is tájékozódni kellene a szakfórumon és nem itt.

    Először is a gáz-riasztó az egyik legkiválóbb önvédelmi eszköz ma.

    Ha azt nem tudod használni, akkor az élest sem, pont.

    A gáztöltény hatóanyaga (pláne vegyesen tárazva CS és paprika) 3-5m-en belül a támadót teljesen ártalmatlanná teszi, szemét nem tudja kinyitni, mindene ég és teljesen dezorientált lesz hosszú percekig, de maradandó sérülést nem szerez.

    szakfórumon humántesztek videóval!!!!!

    Szeles időben vagy zárt helyen lehet a gázzal baj, ilyenkor ajánlatosabb a gumi, ekkora traumatikus hatás pedig bőven elég a megélhetési bűnözőnek, hogy kedvét szegje.

    erről is találhatsz rengeteg videót!!!

    További szempontok, hogy egyrészt míg megtanulsz lőfegyverrel bánni, megszerzel minden papírt, meglövöd a minősítőt, és míg ott lehet végre a tárolóhelyeden a fegyver, addig simán eltelhet egy két év.

    Ráadásul ha lőfegyvered lesz, elég egy kis szabálysértés vagy határidő mulasztás, hogy búcsúzhass tőle és minden engedélyedtől, a pénzed időd megy a kukába. Ha véletlen úgy alakul, hogy megvéded magad egyszer vele, az lesz az első hogy mindent bevonnak azonnal!!!

    Tehát mivel időd mindenképpen van, addig is szerezz be egy jó minőségű gáz-gumis revolvert és tájékozódj!

    szerk.: helyesírás

    [ Szerkesztve ]

    Nem én kiáltok, a gazdaság dübörög.

Új hozzászólás Aktív témák