Új hozzászólás Aktív témák

  • McEacrhan3

    tag

    Alig várom már a 17 FS-t meg a Cattle and Crops-ot. Tele van a tököm már a 15-el. Annyira lelombozó a pénzügyi fele a játéknak, hogy hiába a szép modolt gépek, meg a szép pálya, teljesen elmegy a kedvem a játéktól. Egy 10 éves gyerek komolyabb szisztémát fel tudna építeni erre mind ami a játékban van, teljesen súlytalan az egész.
    Bár igazából ilyen szinten nem várok sok javulást a 17-nél, viszont a C. and. C-nél annál inkább. Lőttek fel képeket ide, és ebben a két képben több komolyság van mint az egész FS-ben. Méri az állatok súlyát, korát, egészségét, árát, meg hogy tejelő, vagy hízó. A munkásoknál meg éves fizetés, elégedettség, képzettség, feladatok, meg egy csomó minden. Tuti meg fogom venni ezt a játékot, már csak a pénzügyi háttere miatt is.
    A másik meg, hogy semmi szisztéma nincs a termelésben sem. Egy nap alatt beérik a vetés, mindegy hogy hígtrágya, vagy műtrágya stb. stb. Annyi erőfeszítést vesz el, hogy valami rendszert beleerőltessek a játékba, hogy azt veszem észre magamon, hogy nem is élvezem a játékot. Ha nem lesznek drasztikus változtatások a játékban az FS-nél akkor meg sem fogom venni a 17-et. Nem éri meg az idegeskedést.

Új hozzászólás Aktív témák