- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz Synthwave #5401 üzenetére
Hogy ha elfordul az ellenfél és ezért sztornózni kell az egészet, majd újracéloztatni a VATS-ot, az szimplán hibás koncepció vagy kivitelezés. A VATS ostobasága ott kezdődik, hogy ha beér fedezékbe, mondjuk egy fal mögé az ellen, akkor nem szakítja meg automatikusan, hanem kézzel kell. Nem is az egész folyamatot kéne, csak az adott lövést/lövéseket, gondolok itt olyanra, hogy négy lövésed van, kettővel lősz egy ellenfelet, kettővel egy másikat. Ha az első becélzott beér egy fedezékbe, akkor ki kell lépni az egész folyamatból, nem lehet csak az adott lövésből. Arról már nem is beszélek, hogy ha befejezte az utolsó lövést is, akkor van, hogy másodpercekig vár még, míg visszaadja az irányítást. Ez így szimplán gagyi.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Ryder62
őstag
Ti tapasztaltatok már olyat hogy a játék egyszer csak megváltoztatja a graf beállításokat? Az árnyék távot levette mediumra és az eső is átesett a tetőkön.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Ryder62 #5403 üzenetére
Az eső egy bug, én nem találkoztam még vele, de olvastam róla. Olyanról tudok, hogy nem menti a beállításokat, de önkényesen nem állítgatta.
Más: a syringer fegyver bizonyos lőszereinél van ez a "chance to do xy". A chance alatt mit ért pontosan, mennyi esély lehet rá, hogy sikerül? Lehet, hogy szinttől függ, mert ahogy nézem wikin, bizonyos szint fölött nem is lehet bedrogozni valakit, mert kiírja a játék, hogy túl erős.
Amúgy a berserk syring-et akarom használni, ez mókásnak tűnik.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Enton
addikt
Építkezésnél a Size sárga telítettségét csak a bevitt fegyverek és lomok szétbontásával tudom "legálisan" növelni, esetleg valami perk van-e rá? Mert az még ok, hogy ettől eddig építkezhetsz de legalább ilyen téren ne szabtak volna határt neki, ha már lehet építkezni.
Ilyen Greygardenben található ültetvényesládákat tudok valahogy én magam is "lerakni"??? Pár videóban láttam ilyen szép építményekben épületen belül jó kis növényeket vagy azt csak becsalták oda???
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Chabe89
addikt
Nem tudom megérteni egyszerűen, hogy egyes emberek miért utálják ennyire a modokat. Mitől lenne ez csalás? Inkább örülni kéne neki, hogy van rá ember aki kiegészíti a játékot, ha már e fejlesztők nem képesek rá. Fallout ma már nem is Fallout modok nélkül, ami természetesen szomorú, de semmikép sem nevezném csalásnak vagy illegálisnak.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz Chabe89 #5407 üzenetére
Én se modolok, eddig egyiknél se tettem. Most a hármat már lehet, hogy szépítő modokkal próbálnám, de amúgy tök jól megvagyok nélkülük. Mondjuk volt már olyan, hogy valaki lelkendezett itt valami feature miatt, erre kiderült, hogy az egyik modja tette bele, én meg csak kerestem, hogy nekem miért nincs.
-
gyimger
őstag
Vannak dolgok, amiket úgy érzem, egyszerűen kifelejtettek a fejlesztők játékból. Vagy ott van az előző generációs játékok esete, amik mellé egyáltalán nem árt egy-két grafikai tuning. Kellenek azok a "kiegészítők".
[ Szerkesztve ]
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Ryder62
őstag
válasz gyimger #5409 üzenetére
Az más kérdés, hogy hogyan modol az ember. Én a Fallout 3-at és a New Vegast is először végigjátszottam "gyárilag" majd szépen sorban a DLC-ket is amik új tartalmakat adtak. És ha már kezdtem unni az alapjátékot, kiismertem és nem jött már hozzá új tartalom, feldobtam pár modot. Később meg már grafikai tuningok is előkerülnek.
A Fallout 4-el sem lesz másképp. Minek modoljam, ha még az alapjáték -- DLC-k nélkül -- bőven tartogat újdonságokat? Aztán jönnek még hozzá bővítmények is.
Majd pár év múlva jöhetnek a modok.
-
Chabe89
addikt
válasz Ryder62 #5410 üzenetére
Nem feltétlenül új tartalmakra kell itt gondolni. Rengeteg olyan dolog is van amit egyszerűen mintha kifelejtetek volna a játékból vagy éppen hibajavítások, amire várhatsz hónapokat is mire a fejlesztők kijavítják, HA kijavítják. Természetesen megvan a minimális kockázat, hogy szétbarmol valamit és nem indul, de ez a Mod Manager-ek korában minimális. Ha úgy csinálsz mindent ahogy le van írva akkor kicsi az esélye, hogy valamit elrontasz. A legtöbb esetben inkább user error. Ami meg WIP ahhoz úgy is kell hozzáállni. Nem is ez borította ki igazából most a bilit, mert mindenki úgy játszik ahogy szeretne, de hogy ez már csalás meg illegális valakinél...
-
Enton
addikt
Modokkal semmi bajom de egy darabig még kerülném őket, majd második nekifutásra. Itt alapvetően konzol lehívás és kódbeírásra értettem a becsalás dolgot hisz semmi nem indokolja a modolást ha már egyszer a játékban van a keltető láda.
De akkor már keresek építkezős növelő modot is mert az ténylegesen idegesít hogy puff-puff-puff rakosgatom a dolgokat és egyszercsak megtelt a csík, és semmi védelem vagy kaja még épp csak a fal meg pár dolog van leszenvedve."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Chabe89
addikt
-
Enton
addikt
válasz Chabe89 #5414 üzenetére
Menő cucc, lett még hozzá egy magasságkiszedő is de hát amit kell azt kell:
De már kezdem unni a copper után való caklatást faluról-falura, de csak be kéne fejezni ha már eddig megcsináltam.
Olyan 200-300 db kb elég lesz a homlokának meg kb még ennyi a körvonalvilágításnak utána már csak keresni kell egy egy ilyen szín mod-ot a programozhatóságban és tökély lesz.[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
válasz micafighter #5416 üzenetére
: /
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Bad Pritt
félisten
válasz micafighter #5416 üzenetére
Mindössze hárommal fölötted írta, hogy ez számára csalás, szóval nem hiszem, hogy ilyet tenne.
-
micafighter
nagyúr
válasz Bad Pritt #5418 üzenetére
& [oWn]f4te
Én se használom, én menet közbe mindent összeszedek és viszem haza workbenchbe, a fontosabb alapanyagú junkbol meg mindig veszek boltosoktól is Sose adtam el junkot, a fegyvereket is inkább lebontom, csak akkor adom el ha kevés nyersanyagot adna. Általában van bőven nyersanyagom a gyűjtögetésnek köszönhetően , de ugyanakkor van olyan építmény is amire így soha nem tudnád összeszedni az alapanyagot.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Kipróbálható az átalakított Survival mód a bétázóknak.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Ryder62
őstag
válasz Csapoati #5420 üzenetére
Még mindig zavaró, hogy nincs mentés.
Amúgy csak én érzem azt, hogy szar a balansz a játékban, vagy én vagyok béna?
Valamikor nagyon könnyű, valamikor nagyon nehéz. Van hogy egy lövéssel kiszednek de van hogy órákig püfölnek és semmi. LvL 30-on vagyok Survival nehézségi fok.
Mivel a Fallout 3-al játszottam közvetlen a F4 megjelenése előtt, elmondhatom hogy abban nem tapasztaltam ilyet. Az egyedüli nagyon erős ellenfelek a Talon Company tagjai voltak (lvl 15 környékén) Szépen fokozatosan erősödött a karakter.
De itt ugyan az az ellenfél típus néha megszivatt. Pl Egy Raider Survivalist valahol pikk pakk elintézek máshol meg bohóckodok vele órákig.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Ryder62 #5421 üzenetére
Én is hasonlót tapasztalok, néha teljesen érthetetlen módon egy pár bloodbug vagy bloatfly kicsinál, máskor meg egész épületeket tisztítok meg szupermutánsoktól gond nélkül. 33-ik szint.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
csabsz13
aktív tag
jó hírek! a sör nem lesz radioaktív az atomrobbanástól! :-) ez alapján kellene egy mod, ami kiveszi a RAD-ot a sörbül!
AMD Ryzen 2600x 3.6GHz - BE QUIET! Shadow Rock Slim - MSI B450 Tomahawk - KINGSTON HyperX Predator 32GB DDR4 3200MHz - ZOTAC RTX2070 AMP! EXTREME - FSP Aurum Gold 550M - Bitfenix Merc Alpha
-
válasz Ryder62 #5421 üzenetére
Fallout 3-ban az ócska, Bethesda-féle szinthezmérés volt, ergo a mindenféle lények veled együtt lépték a szinteket.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
válasz micafighter #5425 üzenetére
Mert AZ. Irgalmatlan gyökérség, hogy minden veled együtt dobja a szinteket.
-
Bad Pritt
félisten
Úgy megtartanám Buddy-t, de akkor nem teljesül a küldetés. Szomorú vagyok.
-
-
Lacuss20
senior tag
Nexussal próbáltam moddolni a játékot, Skyrimeztem még szoktam is néha, ott egyszerűen ment a dolog managgerrel netről lehúztam automata letöltötte feldobta zöld pipa ott volt okés. Itt valamiért nem működik egy deka mod se nálam. Valakinek tipp?
Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
Chabe89
addikt
válasz Lacuss20 #5430 üzenetére
Kell néhány .ini módosítás hozzá.
Néhány mod külön .ini beállítást is igényel nem csak a fentieket, de ez általában részletesen benne van a leírásban.
[ Szerkesztve ]
-
Lacuss20
senior tag
válasz Chabe89 #5431 üzenetére
Okéss. Köszi estére megnézem. CBBE armor fegyver modok inventory lenne, de egy sem műkszik ezért furcsállottam. Fúziós mag lelőhelyekről térkép? Vagy pl valami összesítő miléyen nyersanyagot hol lehet megszerezni "termelni"? Ilyenek nincsenek?
-
Bad Pritt
félisten
Vault-Tec-es csávónak mennyi idő, mire Sanctuary-re ér? Vagy bárhova, ahova küldi az ember. Kezdem elhagyni a haverjaimat, Curie sincs meg, őt is Sanctuary-ra küldtem, ez a forma is MIA, Codsworth meg mindig elfelejti, hogy a barikádhoz vezényelem és elkezd kóricálni...
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #5434 üzenetére
Codsworth-nak nem ártana akkor egy reboot. Kezd tönkremenni a memóriája. Azért 200+ év csak 200+ év..
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Bad Pritt
félisten
válasz Chabe89 #5436 üzenetére
Ha abból indulok ki, hogy Buddy meg tud halni, szóval ha hazaküldöm és útközben levadásszák, akkor neki annyi, akkor lehet, hogy ezeket a srácokat is elkapta valami út közben és most ott fetrengenek a porban. Bár a Vault-Tec is szerintem halandó, szóval lehet kipurcant. A halálba küldtem, lol, életének utolsó poénja.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Chabe89 #5438 üzenetére
A Vault-Tec csávó szerintem szimpla NPC, mint egy telepes. Igazából nem tudom, mert ugye eltűnt.
Azt tudom elképzelni, hogy mikor elküldöd őket valahova, akkor ők real-time utaznak, amíg te máshol végzed a dolgaid, szóval nem az van, hogy egyik pillanatban Curie még Vault 81-ben van, a következőben meg Sanctuary-n. És ez alapján utazás közben megtámadhatják őket, nem? Akkor pedig csak lefekszenek a földre és ott várnak valahol a semmi közepén. Igazából ez a bug nélküli magyarázat, a bugos az lenne, hogy mégis teleportálnak egyik helyről a másikra, csak közben a játék félreszámol valamit.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Chabe89
addikt
válasz Bad Pritt #5439 üzenetére
"Right now, generic settlers are protected, which means they can only be killed by you. They are basically immortal when it comes to the NPC attacks on your settlements. They enter bleedout for 15 seconds, then get back up and will repeat this cycle until all attackers are dead."
Lacuss20: DEF UI + Valdacil's Item Sorting. Én ezt a kettőt használom. Teljesen testre szabható HUD + Inventory. A mellékelt Flash Player-ben pofonegyszerűen össze tudod magadnak rakni, hogy milyet szeretnél.
[ Szerkesztve ]
-
kp59
aktív tag
Hogyan lehet működésre bírni olyan mod-ot aminél csak egy esp kiterjesztésű fájlt adnak?
Valaki le tudná írni nekem hogy melyik konfigurációs fájlt kell módosítani és hogyan hogy a játék indításakor a mod aktív legyen.
A másik kérdésem az lenne hogy van a játékban arra lehetőség hogy ne a Brotherhood of steel vagy az Institute frakció nyerjen hanem vagy a Minutemen vagy pedig a Railroad?
A játék történet fővonalának a vége felé járok ahol már mindenképpen választanom kellene a Brotherhood és az Institute között de nekem mindkettő ellenszenves viszont nem találtam eddig olyan lehetőséget ami a Minutemen vagy pedig a Railroad frakciót engedni a játékban győzelemre segíteni (van erre egyáltalán lehetőség?).
-
Lacuss20
senior tag
Armor, fegyver modok itt miként elérhetőek ajátékon belül? Mert ugye itt nem úgy megy mint skyrimben, hogy anyagból gyártasz páncélt, csak kész cuccokat lehet építgetni?
-
Bad Pritt
félisten
válasz Lacuss20 #5445 üzenetére
Van egy alap (páncélnál mondjuk leather chest piece, fegyvernél pipe rifle) és ezeknél tudsz bizonyos paramétereket módosítani. Van ahol csak egy dolgot (fat man), vagy a cryolator nevű fagyasztófegyvernél két dolgot, vannak olyan fegyverek, ahol elég széles skálán mozog a módosíthatóság, például a lézerfegyvereknél.
Páncéloknál rendszerint ugyanazt tudod minden fajtánál változtatni, csak anyagtól függ, hogy mivé alakítod. Szóval egyre ellenállóbb lesz mindegyik, csak más alapanyagokból kell gazdálkodni és más lesz végül a neve is értelemszerűen.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
-
válasz Chabe89 #5449 üzenetére
Szerintem pont annak lenne még inkább ajánlott manuálisan csinálni a dolgokat; legalább valamennyi belelátást enged, hogy mi-hogy működik - ami nem árt.
Amúgy is kb. 1x1 bonyolultságú a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest