Új hozzászólás Aktív témák

  • Detox!

    senior tag

    válasz RockHaRD #1840 üzenetére

    Hát igen az állomány nálunk is folyamatosan cserélődik, de szerencsére az ''elhagynak százak, jönnek ezrek'' jegyében, és azért van vagy 6-7 talán 8ember is aki azért már jóideje rendületlenül hajtja a fraggeket :) . 2v2-t kipróbálhatjuk, de ha elő tudod halászni SupeRt akkor én majd nyaggatom StampaR-t és máris megvan a war4 :C

    FEARush: még a hőskorban lvl0 szintű nímandként vadászgattam vmi külföldi serveren, és szidtam én spectatorban a hülye camper meg N00B meg túlerben lévő ellent amikor megjelent ATi és aszongya:
    következőben elkenjük őket. Émmeg néztem hogy mitakarezitt, de mondom még megvárom a kövit oszt hogyha volumen a srác majd a felénél eltippenek. Erre jött a kövi map: Spillkill, -=MaC=- GA-t ragadott énpedig elkezdtem ismerkedni az ASP-vel. Esküszöm magától ölt a a rohadt egerem mert nem tudtam elhibázni a lövéseket, -=MaC=- pedig olyan lendülettel rusholt hogy esküszöm egyedül is kirakta volna őket. Na én akkor aszittem hogy a legjobb Magyar fearkászt látom (nem tévedtem sokat :C ).. Aztán legközelebb megint találkoztunk pubon és direk felírtam a klánnevet hogy majd itt ecsetelni tudjam milyen állatok lehetnek ezek, ugyanis ATi aztmondta hogy nem ő legjobb a klánban..
    Szal igen, ha mostmár sajnos nemis jelentős (ritkán játszotok :( ) de mindenképp az egyik legizmosabb klán vagytok szvsz ;)

    Arni: köszi de nem olyan biztos az a sorrend, azért ahhoz Neked, Tupapapának, Gabnak, Duncnak, Kabnak (holvagy b+ :(( ??) is lesz egykét szavatok. Csak a miheztartás végett: Például tegnap Te és Gab is jobbak voltatok mint én :)

    "Dobogóra kerülj, ne a bitófára!" || www.nightchild.hu

Új hozzászólás Aktív témák