Új hozzászólás Aktív témák

  • Achill3uS

    veterán

    válasz #35434496 #5781 üzenetére

    meglátjuk, elsősorban ez az oc session annak szól, hogy asszony külföldre költözött és lett egy kis többlet szabadidőm, másodsorban a unlockos pentiumnak, megtetszett benne a lehetőség és szép és egyben nosztalgikus gesztus az inteltől ilyen olcsón kurrens architektúrát adni a népnek. de mivel jövőre külhonba tervezek költözni asszony után, ahol szerintem nem lesz sok lehetőségem oc-zni így ezt amolyan fellángolásnak tekintem :D

    felmerült egy vad ötletem, hwbotot nézegetve, mit szólnátok ha egyesítenénk erőinket? támogatástól, fórumtól és csapattól függetlenül, csinálnánk egy amolyan united Team Russia után szabadon, Team Hungary-t, ahova bárki bármikor ki be léphet aki csak szeretne. a lényeg nem változik, csak látszólag nem lenne ilyen feldarabolt ez a kicsiny közösség. sajnos a Team OCX anno második otthonom is ilyen sorsra jutott, ahogy az admin abbahagyta a tuningot a forum és az oldal se maradt fent. de mivel itthon ez alapból nem egy fórum tuning csapata lenne, ez a veszély nem áll fenn. szerintem ez senkinek a létező vagy nem létező támogatottságát nem befolyásolja. nos? most látom van hwbot topic is, lehet ezt ott kéne feldobnom. de elsősorban a keménymag véleménye érdekelne.

    [ Szerkesztve ]

    "De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)

Új hozzászólás Aktív témák