Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    válasz Jahno #99684 üzenetére

    Ez nem piskóta, hanem tiramisu.

    Nálam volt grillezős este. Pénteken 4-re jött két volt kolléga (dízelesek a lelkeim alapvetően), aztán grilleztünk és trécseltünk. Kis sört is ittunk persze.

    2-kor elraktuk magunkat aznapra (!). Felébretem 6-kor, 7-kor, aztán 9-kor. Utána elkezdtem elpakolni és készülődni a reggelivel.

    A főzni tudó kolléga csinált csilis-savanyús mártást a szalonnás tojáshoz, az visszahozott az életbe mindenkit. Megittunk egy kanna kávét, majd kimentünk a kocsikhoz. Az idősebb kolléga kapott egy régi magasnyomásút, ami a csomagtérben pihent. Mármint nem csak pihent, mert kihasznáta az éjszakát a rohadék, amikor nem néztük árgus szemekkel mit csinál és kieresztette magából a mosószert és egy kis olajat. Bele a csomagtérbe a tálcába, ami megtelt, aztán átcsorgott a biztosítékdoboz mellett egy mély gödörbe a kaszniba, ahol volt egy kosztól eldugult leeresztő dugasz. Kikapirgattuk a koszt, kitöröltük a folyadékot, aztán kitörlgettük a tálcát és a kárpitot, majd aládúcoltuk a mosót egy nagy zacskóval és vastag törölközővel, aztán elindultak. Utána kimentem a parkolóba és felmostam az aszfaltot mosószerrel és erős kefével, majd több vödör forró vízzel leöblítettem.

    Közben hívott az edzőtárs egyedülálló anyuka, hogy tudok-e vigyázni a lányára, de mire észrevettem a hívást, addigra egy barátnője átvette a kislányt. Szóval akkor majd tudok még mosni és takarítani nyugodtan mielőtt a család visszajön.

    A köpcösebb kollága mesélte, hogy pár hete a városban elgázolta egy elektromos roller úgy, hogy az ütéstől elvesztette az eszméletét és kiesett az emlékezete is. Arra emlékszik, hogy jött valami oldalról gyorsan, aztán a következő kép az, hogy a buszon ül és fáj a feje meg az oldala. Beverte a fejét eséskor, aztán valami jótét lélek elvitte a telefonját is, ha már ott feküdt eszméletlenül. A rolleres cserbenhagyta, ahogy kell. Iszonyat, hogy hol tart a társadalom.

    Amikor mondta, hogy elütötték, akkor kérdeztem, hogy hol ásta el a hullát, utána magyarázta el, hogy nem annyira volt megtorlás, hanem ő szopta a nagyobbat. Sajnálom a csókát, a rolleres meg kábé rohadjon meg.

Új hozzászólás Aktív témák