Új hozzászólás Aktív témák

  • blueboi69

    csendes tag

    válasz Sipi- #98907 üzenetére

    Na ezaz. Most visszanéztem mindkét smax csoportban a korábbi bejegyzéseket a nevére keresve és basszus csupa jókat írnak róla kb 2évre visszamenőleg. Mármint addig volt türelmem olvasgatni. Sokan ajánlja őt mint szerelő, meg mint autóvételi forrás.

    Én is úgy vagyok vele, hogy túl szép, hogy igaz legyen, akkor valszeg nem is az, de nemtudom. Elmegyek megnézem. Viszek magammal kódkiolvasót, meg nála van műhely, ott alá tudunk nézni. Ezt a kopó alkatrészt én sem értem, hogy ez miképp lehet, de mondta, hogy bármi gondom van, mehetek hozzá. Gondolom nem érdeke átverni senkit.
    Pár olyan komment is volt, hogy a csávó szerzett olcsóbban alkatrészt, meg volt, hogy ügyfél autóját elvitte (írtak papírt) és a sajátját otthagyta, meg ilyenek. Tényleg egy halom ember elégedetten nyilatkozott róla, semmi olyan, ami gyanús lenne.

    Mondjuk sztem a kopó alkatrész alatt azt érti, hogy mondjuk ha vmi beszarik, akkor kijavítja, de természetes elkopásra nem vállalhat garit.

    Mondjuk az autó nem olcsó, tehát nem arról van szó, hogy egy fapados áráért adná oda! Az már gyanús lenne :)
    Nemtudom, hogy cégként vagy magánemberként-e. Az autón olyan rendszám van, hogy német országkód és fehér alapon piros karakterek. 2db betű, 4db szám. Ez nem a szokásos export rendszám, vagy nemtudom, nem értek ehhez. Az is lehet, hogy tréleren hozza haza.

Új hozzászólás Aktív témák