Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz Samott #92670 üzenetére

    Másik ismerős cégnél is ment ez a fessük le egy óvoda kerítését és akkor pfúdejólesz. Mire? Kiment 10+ manager, SAP szakértő, kóder, mindenki is, ott van saccperkábé 30 ember, annak költsége 3-X millió forint? Mikor tele vannak határidőkkel meg ki tudja mivel és ott gányolnak meg bohóckodnak.

    Systemaxnál is kicsit félreértelmezték a csapatépítő fogalmát, de legalább hárman basztak le, egyik azért, mert késtem és az A CSAPAT miatt fontos, másik azért, mert abba ne merjem hagyni a melót, harmadik meg azért, mert még nem álltam neki a nagyon fontos másiknak és többi nem számít :-D Ezt fél óra múlva fel is vetettem, de azt mondták, hogy nem ide tartozik inkább rajzoljuk le egy napunkat, meg a munkafolyamatokat, meg rakjunk ki közösen egy kirakót és akkor megismerjük miről szól a közreműködés és az élet.

    Na jó csókolom, most építenénk nulláról egy céget, mások direkt szétverik és hátráltatnak, akkor mi a kérdés? Tudom, tudom, ne pofázzak, húzzak inkább egy képet és meséljek róla...

    Mostani helyen nincs semmi ilyen. Pénz sem semmire, az megint más :-D Képzéseket viszont támogatják, most egy mondvacsinált csapatépítőre azt ajánlottál, hogy ha céges munkaidőben újra lehet sörözni egy teraszon, akkor szavazzunk meg magunknak akármi, lézerharctól a kirándulásig és kapunk egy össznépi szabadnapot, oldjuk meg. Ez is valami, de legalább nem erőszak.

Új hozzászólás Aktív témák