Új hozzászólás Aktív témák

  • zetor2000

    senior tag

    válasz npera #91431 üzenetére

    Céges i5-3550et ~8-10 éve visz egy Noctua NH-12U vagy mi a rettenet, passzívan. Olyan, mint amit linkeltél, 1x 12 centis venti lenne rajta, ha nem loptam volna el, mert az jó idehaza is. A másik, amit opcionálisan rá lehetne tenni, az a házhűtő. :) Perfect match.
    AMD Athlon A64 X2-3200+ omat egy Scythe Ninja B vitt vagy 5 évig, utána eladtam a lapot. A hűtő egy intel Core2Quad 9550et vitt később, de lappal, cpuval együtt elment. A Ninja B egy kevéssé lamellázott, nagy hűtőborda, effektív passzív üzemre tervezve. Az is rendesen ment, néha portalanítani kell.
    Az itteni masina, egy i5-4440es procival, Noctua NH-12U hűtéssel, de ezen aktív a 12es venti. Ezt nem loptam el. :D

    Ja, ezek ilyen csendes vackok. Talán egy halkabbatt használtam, az egy Papst 8412-NGMLV volt, innen Monorról, vagy Vecsésről, vagy hol készülnek... 4es út visz arra, egyszercsak balra nagy felirat, hogy EBM-Papst Hungary. Ott vette haver szomszédja, mert neki volt cége, és akkor vehetett közvetlen a "gyárból". Na, az 12dB zajszinttel odatette magát. Közelhajolva előbb kapta el a hajad, mint hogy hallottad volna. Sajna az csak 8 centis, és eladogattam.
    Kunsztokat, hogy PWM, meg ilyen bzuiságokat nem tudott, csak forgott.
    Van még egy jó ventilátor család, de saját tapasztalatom még nincs vele, ez a Noctua Industrial. Ez végre (!) fekete... mondjuk engem nem zavart sose, hogy ilyen tejeskávébarna, nem nézem a gépet, hanem használom. Szóval ezek is hosszú üzemre vannak berendezve.
    Ha komolyan kell rendes venti, akkor jó lehet még a Nidec, meg az Adda / Delta. Csak ezek európai elérhetőségei végfelhasználónak lehet, hogy körülményes.

    Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Új hozzászólás Aktív témák