Új hozzászólás Aktív témák

  • Bujdy81

    csendes tag

    Na, akkor megírom a tutit, mert látom, nagy itt a sötétség a fejekben! ;)

    Szóval:
    A titkosszolgák ugyebár mindent IS tudnak a brüsszeli életről, hiszen nekik nem csak zsarolni, de esetenként megvédeni is kell tudni a duplomattákat. Tehát nem csak a belga, hanem az orosz, izraeli, amerikai, angol, német, stb. titkosszolgálat is tudta, hogy a mi Józsink merre MÁSZKÁL.

    Namost. Ha ezek tudták, akkor a gazdáik is (=Soros) tudták, hogy mi a helyzet és csak arra vártak, hogy akkor üssenek, amikor nagyon fáj. Mivel gaz ármánykodással eddig is próbálták élezni a feszkót (megzsaroltak 25 tagállamot, hogy utólag írjon át egy nyári alkut /nevezetesen, hogy Óceániával állunk háborúban/, hogy azzal kényszerítsék vétóra a lengyel-magyar dwa bratanskit) most látták az idejét annak, hogy lépjenek.

    Mivel minden nyugati melós lusta és nemtörődöm, ráadásul hülye is, ezért az összes fontos ágazatban (paradicsomszedés, takarítás, építőipar) kénytelenek a jól kvalifikált kelet európai munkaerőt elszívni (aka agyelszívás). Ezek között természetesen csak a gyurcsányista elemek vándoroltak ki, mert a szittya magyar szakik itthon építik a kerítést, kolbászból a stadion köré!

    Tehát adott egy csapat brüsszelben (a fertő városát nem írom nagy betűvel) tobzódó és esetleg vonattal odautaztatott gyurcsányista emigráns kőműves, meg a Soros féle agytröszt és kitalálják, mit lépjenek! A szálak innen párhuzamosan futnak, tessék figyelni!

    - először bepalizzák Józsefet, hogy közéleti teadélután lesz, "Ismerkedés a tibeti konyhával. MOTTÓ: mi mindenre jó a köles?", menjen nyugodtan, mert a rendőrség utcájában nem lehet baj.

    - eközben az utcában, a kijárási tilalom alatt suttyomban a korábban ott működő szkíta könyvesboltot átalakítják melegbárrá. Tudván, hogy mivel csak a magyar kőműves tud 4 óra alatt ilyet csinálni, a helyi bulvár azt fogja hinni, hogy már ősidők óta melegbár van ott.

    - ezzel párhuzamosan a CEU informatikusai felépítik a fiktív melegbár honlapját, múltbéli híreket helyeznek el itt-ott róla, Facebook eseményt hekkelnek a múltba stb.stb.

    - amikor Józsi gyanút fog, akkor riasztják az "speciális szakszemélyzetet" és hiányos öltözetű emberek, többségében férfiak elkezdenek minden irányból BEHATOLNI, egyetlen menekülési lehetőségként az ereszcsatornát hagyva. Mivel Józsi nem akar nyitott szájjal rohanni a f@szerdőbe, nem marad más választása a menekülésre. Természetesen a háttérhatalom erre is készült, így lefelé haladva egy balga, azaz belga rendőr feltartott gumibotja a csusszanás végállomása.

    Csakis így történhetett, nem máshogy! :)

Új hozzászólás Aktív témák